Manşetler

Galeri: iOS 9 ile gelecek yeni duvar kağıtları

Görsel: 9to5Mac
Görsel: 9to5Mac

iOS’in yeni büyük sürümünün çıkmasına yaklaşık 40 günlük bir süre var. Ancak daha şimdiden iOS 9’un yüksek çözünürlüklü ve rengarenk duvar kağıtlarının zevkini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Geçen hafta içinde yayınlanan iOS 9’un beşinci geliştirici beta sürümünde bir yığın yeni duvar kağıdı da yer alıyor. Özellikle son birkaç beta sürümü epey eğlenceli, çünkü iOS 9’da nelerin bulunacağına dair epey ilginç detaylar içeriyor. Normalde Apple yeni iOS sürümleri için yeni duvar kağıtları tasarlar ve iOS 9 için de durum farklı değil gibi görünüyor.

iOS 9’un çıkışını beklemek istemiyor veya geliştirici ya da herkese açık beta sürümleriyle uğraşmak istemiyorsanız, bu yazı içinde yer alan galeri üzerinden bu duvar kağıtlarını görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca 9to5Mac sitesi bu duvar kağıtlarının indirilebilir versiyonlarını da sunuyor. Yakın çekim tüy fotoğraflarından gezegen görüntülerine kadar ilginç duvar kağıtları mevcut. Bunların her biri 1152 x 2048 ya da 1242 x 2208 piksel çözünürlüklere sahip.

Mevcut 15 yeni duvar kağıdından dilediğinizi iPhone veya iPad’inize indirebilir, anında duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz. Retina ekranda mükemmel görünecek bu duvar kağıtlarından hiçbirisinin dinamik olmadığını belirtmek gerekiyor.

iOS 8 ile birlikte sunulan duvar kağıtları iOS 9’un yüklenmesiyle birlikte kalkacak. Bu nedenle mevcut ve favori duvar kağıtlarınızı, çok geç olmadan kaydetmeyi unutmayın.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER