Manşetler

iOS 9.3 Beta 7: Apple’dan son bir beta sürümü daha

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ios 9.3 beta 2

Apple’ın iPhone SE etkinliğinin gerçekleştirilmesinden bir hafta önce, iOS 9.3 için başka bir beta sürümü daha yayınlandı. Böylelikle çok yakında yayınlanması beklenen iOS sürümü için toplam yedi farklı beta sürümü yayınlanmış oldu.

Apple bu yeni sürümü yayınladığında herhangi bir sorunun yaşanmamasını umuyor, bu nedenle beta sürüm sayılarını da mümkün olduğu kadar fazla tutmuş olmalı. Görünüşe göre iOS 9.3 ile birlikte gelecek Night Shift ve genişletilmiş 3D Touch özelliklerinin hayata geçirilmesi biraz uzun zaman alıyor.

Yeni sürüm ile birlikte nelerin geleceğini az çok biliyoruz. Ekranın mavi renk şiddetini azaltan, böylelikle gece vakti daha hızlı ve kolay şekilde uyunmasını sağlayan Night Shift en önemli yenilik olarak nitelendiriliyor. Bunun yanı sıra iOS 9.3’ün çeşitli yeni CarPlay işlevleri, Notlar uygulamasında güvenli notlar özelliği, vb. yenilikleri de olacak. Tabii ki, mevcut hataların düzeltilmesi ve ufak tefek işlev güncellemelerini de göreceğiz.

iOS 9.3 haftaya bekleniyor

Apple gelecek pazartesi akşamı gerçekleştireceği etkinlikte iPhone SE, 9.7 inç ekranlı iPad Pro ve yeni Apple Watch kayışları tanıtacak. iOS 9.3’ün duyurusunun da bu etkinlikte yapılması ve hemen sonrasında da dağıtıma çıkması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple iPhone SE ve iPad etkinliği: Neler bekliyoruz?

İLGİLİ HABERLER