Manşetler

iOS 9.3.2 güncellemesi iPhone ve iPad için yayınlandı

ios 9.3.2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ios 9.3.2Eğer son birkaç yıl içinde çıkmış bir iPhone veya iPad sahibiyseniz, o hâlde Apple’ın yeni yayınladığı iOS 9.3.2 güncellemesi sizi yakından ilgilendiriyor demektir.

Apple bir süredir beta sürümleri yayınlanan iOS 9.3.2’nin final sürümünü kablosuz bağlantı ya da iTunes üzerinden yayınladı. Son sürümle birlikte çeşitli yeni özellikler, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri getiriliyor.

Apple’ın yayınladığı güncelleme notlarına göre aşağıdaki iOS 9.3.2 yenilikleri geliyor:

  • Bazı Bluetooth aksesuarlarının, iPhone SE ile eşlendiğinde ses kalitesi problemleri ile karşılaşabilmesi sorununu giderir.
  • Sözlük tanımı aramanın başarısız olabildiği bir sorunu giderir.
  • Mail ve Mesajlar uygulamasında Japonca Kana klavyesi kullanıldığında e-posta adreslerinin yazılmasını engelleyen bir sorunu ele alır.
  • Alex sesini kullanan VoiceOver kullanıcıları için aygıtın noktalama işaretlerini veya boşlukları duyurmak için başka bir sese geçiş yaptığı bir sorunu giderir.
  • MDM sunucularının Özel B2B uygulamalarını indirmesini engelleyen bir sorunu giderir.

Gördüğünüz gibi, sorun gidermeler en son iOS sürümünün başlıca getirdikleri arasında bulunuyor. Ayrıca çeşitli iyileştirmeler de geliyor. Buna ek olarak Apple’ın güvenlik tarafındaki düzeltmelerini almak için her zaman en son iOS sürümünü yüklemelisiniz.

Bu arada iOS 9.3.2 ile birlikte Düşük Güç Modu ile Night Shift’i aynı anda etkinleştirmek mümkün hâle geliyor ki, bu imkan birçok kullanıcı tarafından talep ediliyordu.

İLGİLİ HABERLER