Manşetler

iOS 6 için untethered jailbreak 22 Aralıkta geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Birçok kullanıcının merakla beklediği “untethered” iOS 6 jailbreak aracı için nihayet bir tarih verildi. “Dream JB” rumuzlu bir korsan 22 Aralık tarihinde iOS 6.0.1 için bir untethered jailbreak çözümü yayınlayacağını açıkladı. Güzel olan taraf ise bu araç iPhone 5, iPad mini, dördüncü nesil iPad ve yeni iPod touch ile de uyumlu olacak.

iPhone için jailbreak araçları genellikle iPhone Dev-Team ekibinden gelirdi. Bu sefer Dream JB gibi yeni bir elemandan jailbreak çözümü görmek güvenilirlik konusunda kafalarda bazı soru işaretleri oluşturabilir. Ancak korsanın web sitesine bakıldığında sıkça sorulan sorular bölümünün yer aldığı, aynı zamanda e-posta adresi üzerinden destek verdiği, Twitter hesabını da aktif şekilde kullandığı görülüyor.

22 Aralıkta yayınlanacak jailbreak aracına güvenmeyenler için Dream JB, untethered iOS 6 jailbreak olayının gerçek olduğunu gösteren bir video yayınlayacağının sözünü de verdi. Dream JB bu videonun tüm jailbreak işlemini göstereceğini, cihazın yeniden başlatılması ve kullanımıyla işlemin “untethered” olduğunun ispatlanacağını kaydetti. En iyisi yarını veya günün ilerleyen saatlerini bekleyip söz konusu aracın gerçekten işe yarayıp yaramadığını görmek. Bu konuyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili >> DreamJB, Twitter

İLGİLİ HABERLER