Teknoloji

iOS 4 altın sürümünü iPhone’a yükleyin, iOS 4 jailbreak araçları çıkmaya başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın kayıtlı geliştiricilerinden değilsiniz, ancak iOS 4’ü denemek mi istiyorsunuz? İki gün önce internete salınan iOS 4 altın geliştirici sürümünün herhangi bir iPhone veya iPod touch’ta çalıştığına dair söylentiler yayılıyor.

Şu anda sadece Mac’lerde çalışan ve geliştirici çıkışıyla bloklanmış olan bu çözümde uygun dosyaları edindikten sonra önünüzdeki tek engel zaman… Bu arada iTunes 9.2’nin de gerekli olduğunu söyleyelim. Gumball Tech sitesinde bu konu ayrıntılarıyla anlatılıyor. Bu işleme girişmeden önce telefondaki verileri yedeklemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Öte yandan, iOS 4’ün çıkışıyla birlikte “jailbreak” topluluğu da boş durmuyor. Daha önce blacksn0w yazılımının iOS 4 Beta 4 sürümünü iPhone 3GS’te kırmasını sağlayan msft.guy rumuzlu programcı PwnageTool aracını iOS 4’ün altın sürümüne göre güncelledi. Jailbreak işinde tüm sorumluluk size ait, ancak eğer daha güvenilir bir jailbreak çözümü arıyorsanız, biraz daha bekleyin. Çünkü iPhone Dev Team iOS 4 için yeni bir jailbreak/kilit açma paketini bu ayın sonlarına doğru çıkaracak.

İlgili – Gumball Tech
İlgili – Redmond Pie

İLGİLİ HABERLER