Teknoloji

iOS 4.3.3 güncellemesi Wi-Fi bağlantı sorunlarını geri getirdi

Apple’ın yayınladığı en son iOS versiyonu olan 4.3.3 konum izlemeyle ilgili bazı endişeleri gidermeyi amaçlıyordu, ancak görünen o ki, bazıları için yeni baş ağrılarına neden oluyor. Daha önceki bazı sürümlerde de karşılaşılan WiFi bağlantı problemlerinin yeniden yaşanmaya başlandığı rapor ediliyor. Güncelleme yayınlandıktan beri, çeşitli haber ve yazılarda, ayrıca Apple’ın destek forumlarında yeni güncellemenin cihazlarda bağlantıların kendiliğinden kesildiğine dair şikayetler dile getiriliyor.

Güncellemenin yüklü olduğu cihazların WiFi bağlantısının sürekli kopup yeniden sağlandığı, hatta bazı zamanlarda yeniden bağlanma sürecinin başarısız olduğu belirtiliyor. Başka bir durumda ise WiFi durum göstergesi bağlantının varolduğunu gösterse de cihaz internete bağlanamıyor.

Aynı odada bulunan bir iOS 4.3.3 cihazıyla bir iOS 4.3.1 cihazının bağlantı kalitesinin farklı olduğuna da dikkat çekiliyor. Şu anda bu problem için geliştirilmiş kalıcı bir çözüm yok. Ancak bazıları cihazın ağ ayarlarını sıfırlamanın ya da WiFi bağlantısını kapatıp açmanın işe yaradığını söylüyor.

İlgili – iPodnn

İLGİLİ HABERLER