Manşetler

iOS 4.2 güncellemesinin çıkışı 16 Kasım Salı gününe mi ertelendi?

Bu haftanın başında çıkan bir haber bu hafta içinde hem Mac OS X 10.6.5 güncellemesinin hem de iOS 4.2 yazılımının içinde bulunduğumuz hafta içinde yayınlanacağını iddia etmişti. İlk tahmin tuttu, ancak ikinci tahminin tutup tutmayacağı henüz kesinlik kazanmış değil. iPhoneHellas sitesinin haberine göre bu akşam saatlerinde beklediğimiz iOS 4.2 güncellemesinin yayınlanması gecikecek. Öngörülen yeni gün ise önümüzdeki Salı, yani 16 Kasım.

iPhoneHellas geçmişte birkaç kere iOS güncellemelerinin yayınlanma tarihleirni doğru tahmin etmişti. Örneğin iPhone OS 2.2’nin yayınlanacağını on gün önceden söylemiş, iOS 4.0.1 güncellemesini ise güncelleme yayınlanmadan birkaç saat önce haber vermiş ve bu tahmini de tutturmuştu.

iOS 4.2 ile birlikte Apple’ın iOS tabanlı cihazlarının tümü iOS 4 işletim sistemiyle çalışıyor olacak. Bu yeni işletim sistemiyle özellikle iPad’lere multitasking, ana ekran klasörleri ve Game Center gibi büyük yenilikler gelirken, iPad ile birlikte iPhone ve iPod touch’lar da AirPrint ve AirPlay gibi yenilikler kazanacak.

İlgili – iPhoneHellas

İLGİLİ HABERLER