Teknoloji

Yeni iMac’in ipuçları iOS 14’te görüldü

Apple iMac Pro'nun Türkiye satış fiyatını açıkladı

Apple sonunda iMac’in tasarımını yenilemeye hazır gibi görünüyor. Bu değişikliklerin önümüzdeki hafta çevrimiçi ortamda gerçekleşecek WWDC 2020’de duyurulabileceği belirtilirken; sızıntılar sayesinde söz konusunda değişiklikler hakkında daha somut fikir edinmek mümkün oluyor. iOS 14 kodundan alındığı belirtilen görseller, yeni iMac’in tasarımı için ipucu veriyor.

Yeni iMac’in tasarımını gösterdiği belirtilen görsel, iFinder rumuzlu Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Söz konusu görselde iMac’in ekran çerçevesinin mevcut modele kıyasla belirgin ölçüde incelmiş olması göze çarpıyor.

Yeni iMac için konuşulanlar sadece bu tasarımla sınırlı değil. Apple’ın yeni iMac’te AMD’nin Ryzen serisi işlemcilerine de yer verebileceği söylense de, henüz bu konuda doğrulayıcı bir işaret gelmiş değil. Apple’ın bilgisayarda T2 güvenlik yongasına ve PCIe NVMe SSD’ye yer vermesi de beklentiler arasında yer alıyor.

iOS 14, yeni macOS sürümü, yeni iMac gibi duyuruların yapılmasının beklendiği WWDC 2020 açılış konuşması, 22 Haziran’da gerçekleştirilecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak.

İLGİLİ HABERLER