Manşetler

iOS 13.2.2 ile iPhone ve iPad’lerdeki çoklu görev sorunu çözülüyor

ios 13.2.2

Apple iOS 13.2.2 ve iPadOS 13.2.2 sürümlerini yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte uygulamaların arka planda normale göre daha hızlı şekilde kapanmasına neden olan hataya da çözüm bulunuyor.

iOS veya iPadOS’in en güncel sürümünü kullananlar, iki uygulama arasında gidip geldikleri zaman Safari penceresinin yeniden yüklenmesi veya YouTube videosunun yeniden baştan başlaması gibi sorunlarla karşılaştıklarını rapor etmeye başlamışlardı. Söz konusu sorunun bu hafta içinde yayınlanan iOS 13.3 beta sürümünde çözüldüğü görülmüştü. Ancak Apple, müşterilerini daha fazla bekletmeyerek bu çözümü ara güncellemeyle sunuyor.

iOS 13.2.2, arka planda çalışan uygulamaların beklenmedik şekilde kapanmasına neden olabilen bir sorunu düzeltmenin yanı sıra, iPhone’da bir aramadan sonra hücresel servisin geçici olarak kaybedilebildiği bir sorunu çözüyor. Hücresel verinin geçici olarak kullanılamadığı bir sorunu da düzeltiyor.

Exchange hesapları arasından S/MIME ile şifrelenmiş e-postalara verilen yanıtların okunamamasına neden olan bir hatanın düzeltilmesi, Safari’de Kerberos tek oturum açma kullanıldığında bir kimlik doğrulama bilgi isteminin ortaya çıktığı bir sorunu giderme ve YubiKey Lightning bağlantılı aksesuarlarda şarj etmenin kesintiye uğradığı bir sorunun çözülmesi de iOS 13.2.2’nin getirdikleri arasında yer alıyor.

iOS ve iPadOS 13.2.2 güncellemelerini iPhone veya iPad’inizin Ayarlar uygulaması içinden yükleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER