Teknoloji

iOS 12 beta 9 yayınlandı

Apple, iOS 12‘nin çıkışına yaklaşırken yeni bir beta sürümü yayınladı. Geçen hafta iki beta sürümü yayınlamış olan Cupertino şirketi, iOS 12 beta 9‘u da dün akşam saatlerinde geliştiricilere dağıtmaya başladı. Bu güncelleme kablosuz bağlantı üzerinden indirilebiliyor.

Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte tüketiciler önümüzdeki birkaç hafta içinde iOS 12’nin bitirilmiş versiyonunu cihazlarına yükleme imkanına sahip olacaklar. Geçen yıl Apple, iOS 11 sürümünü 19 Eylül’de yayınlamıştı. Şirketin iOS 12 için de benzer bir takvimi izleyeceğini tahmin ediyoruz.

Bu yılın sürümü görsel açıdan iOS 11’den çok farklı olmayacak. Ne var ki, Ekran Süresi, gruplandırılmış bildirimler, Memoji gibi bazı yeni özellikler geliyor. Apple iOS 12’nin, iOS 11 ile karşılaştırıldığında daha iyi performans sunacağını da vadediyor.

Ne yazık ki Apple, Grup FaceTime özelliğinin iOS 12’nin çıkışıyla birlikte sunulmayacağını doğruladı. Bu özellik sonbaharın ilerleyen zamanlarında gelecek bir güncellemeyle sunulacak. Grup FaceTime aynı anda en fazla 32 kişi arasında FaceTime görüşmesi yapılmasına imkan tanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER