Teknoloji

iOS 12.1.1 FaceTime ile ilgili bazı şikayetleri çözüyor

ios 12 facetime
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple iOS 12.1.1 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme iOS 12 ile birlikte gelen ve çok konuşulan bazı iyileştirmeleri ve düzeltmeleri içeriyor.

Bunların içinde en dikkat çekici olanı, görüşmeler sırasında Live Photo çekiminin kaldırılması ve kamera değiştirme düğmesine erişimin bir menü arkasına gizlenerek zorlaştırılması gibi değişikliklerin getirildiği FaceTime olmuştu. En son iOS 12 sürümü bu konudaki şikayetlere çözüm buluyor. Kamera değiştirme düğmesi ana ekrana geri geliyor; Sessize Al, Efektler ve Görüşmeyi Bitir düğmelerinin yanına yerleşiyor. Ayrıca bire bir FaceTime aralamarı sırasında Live Photo çekimi de geri geldi.

Diğer önemli değişikliklerin arasında iPhone XR, iPhone Xs ve iPhone Xs Max için daha fazla mobil operatörde eSIM içeren Çift SIM desteği bulunuyor. Bu üç yeni iPhone’da bulunan eSIM desteği şu an için Türkiye’de satılan modellerde bulunmuyor.

Öte yandan iOS 12.1.1 ile birlikte iPhone XR’de haptic touch ile bildirim önizleme de geliyor. Görsel sesli mesaj indirmeleriyle ilgili sorunlar, Face ID’nin geçici olarak devre dışı kalması gibi sorunlar da düzeltiliyor.

ios 12.1.1 güncelleme notları

Yazılım güncellemesini Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip ederek iPhone ya da iPad’inize yükleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER