Teknoloji

iOS 10.2 beta 2 kayıtlı Apple geliştiricilerine dağıtılmaya başlandı

ios 10.2 beta 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ios 10.2 beta 2iOS 10.2 için ilk beta sürümünün yayınlanmasından sadece bir hafta sonra, iOS 10.2 beta 2 sürümü Apple tarafından yayınlandı.

iOS 10.2 beta 2 sürümü kayıtlı iOS geliştiricilerine indirmeleri ve test etmeleri için sunuldu. Halbuki bu beta sürümü henüz Apple Beta Software Program üzerinden herkese açık test kullanıcılarına sunulmadı. Ancak işler iOS 10.2 beta sürümünde olduğu gibi ilerlerse, public beta kullanıcıları da bu ikinci beta sürümüne gün içinde ulaşma şansı bulacaklardır.

iOS 10.2 beta 2 ile birlikte Apple TV sahipleri için sunulan TV uygulaması geliyor. Bilindiği gibi, söz konusu uygulama sadece Apple TV’de de iPhone ve iPad gibi cihazlarda da kullanılabilecek. İlk etapta ABD’de kullanıma sunulması planlanan bu uygulama sayesinde kullanıcılar satın aldıkları filmleri ve TV dizilerini, aynı zamanda abonesi oldukları TV servisleri üzerinde bulunan içerikleri daha rahat şekilde takip etme ve izleme fırsatı elde edecekler.

iOS 10.2 beta 2 ile gözlenen diğer yenilikler

Öte yandan güncellemeyle birlikte Acil Durum SOS özelliği de geliyor. Söz konusu özellik güç butonuna beş kaz bastığınızda acil durum servisleriyle iletişim kurmayı sağlıyor. Bu arada Müzik uygulamasına daha büyük Karıştır ve Tekrarla butonları geliyor.

iOS 10.2 ile gelecek diğer özellikler arasında tilki, avokado gibi yeni emoji simgeleri, yeni duvar kağıtları ve Videolar uygulaması görsel bileşeni bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER