Eğlence

İnteraktif Minecraft macerası Netflix’te izleyicilerle buluşuyor

interaktif minecraft

Oyun geliştiricisi Telltale Games, eylül ayında çalışanlarının büyük kısmıyla yollarını ayırarak adeta kendisini tasfiye etmişti. Ancak şirket Netflix‘te yayınlanacak interaktif Minecraft macerasını tamamlamak için iskelet ekibini geçici bir süre daha korumuştu. Bu interaktif maceranın ilk üç bölümü, Netflix’te izleyicilerin karşısına çıktı.

Bu interaktif maceranın tam teşekküllü bir oyun olmadığını ve izleyicilerin ana kahraman Jesse’in hareketlerini tamamen kontrol etmediğini belirtmek gerekiyor. Maceranın temelinde oyunculara nasıl ilerleyeceklerini belirlemeleri için çeşitli seçenekler sunulması bulunuyor. Dizi, Petra isimli karakterin izleyicilere yapacakları konusunda kısa bilgiler vermesiyle başlıyor. Ardından izleyici/oyunculara erkek mi yoksa kadın Jesse ile mi oynamayı tercih ettikleri soruluyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”3nAloyE38TM”]

İnteraktif Minecraft macerasının ilk sezonunun son iki bölümü de 5 Aralık tarihinde yayınlanacak. Oyunun Netflix uyarlamasının ikinci sezonunun olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Minecraft: Hikaye Modu, Netflix’in iOS, akıllı TV, konsol ve masaüstü bilgisayar uygulamaları üzerinden deneyimlenebiliyor. Android cihaz sahiplerinin ise Minecraft: Hikaye Modu uygulamasını indirmeleri gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER