Microsoft’un Courier projesini rafa kaldırması, Palm’ın satın alınmasından sonra HP Slate ile ilgili doğan belirsizlikler Windows fanatiklerini biraz üzdü. Üzülenler 1 Haziran’da Taipei’de başlayacak olan Computex fuarını beklesinler. Intel’in PC Müşteri Grubu Başkan Yardımcısı Mooly Eden, şirketinin ARM’e ve O’nun sevgili evladı Apple iPad’e bir cevap vereceğini söyledi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Arm sunucular yapay zeka harcamalarında x86’yı ilk kez geçti

ChatGPT’nin sağlık tavsiyesi OpenAI’ı mahkemelik etti

Samsung Galaxy Z Fold 8 serisi ve Z Flip 8 Türkiye fiyatları belli oldu

OpenAI yapay zekâ modellerinin Hugging Face’e izinsiz erişim sağladığını kabul etti

Meta’dan Facebook Marketplace satıcılarına yapay zekâ destekli yeni uygulama
“İnsanlar bana “tablet pazarında yer almakta ciddi misiniz?” diye soruyorlar. Cevap, evet, tabletlerimiz olacak… Computex’i bekleyin. Bu kategori için silikon tasarımı yapıyoruz ve bu kategoride aktif olarak yer alacağız.” şeklinde konuşan Mooly, fırsattan istifade jilet inceliğinde netbook tasarımını da gözler önüne serdi. Mooly, bu tarz netbook’ların er ya da geç pazarda yer alacağını, içinde bulunacak çift çekirdekli Pineview sınıfı Atom işlemcilerin ağır, birden fazla işi aynı anda yapan işletim sistemlerini rahatlıkla kaldırabileceğini söyledi. Açıkça görülüyor ki, söz konusu işlemciler Intel’in tablet planları içinde de yer alıyor.
Aşağıda Mooly’nin gösterdiği ipince netbook tasarımının fotoğrafı yer alıyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İlgili – Intel




