Eğlence

Intel Monsters Reloaded 2023 Turnuvası şampiyonunu taçlandırdı

intel monsters reloaded 2023

Monster Notebook ve Intel ortaklığında gerçekleştirilen ve espor dünyasının dört bir yanından katılımcıların heyecanla takip ettiği Intel Monsters Reloaded 2023 turnuvası, unutulmaz final mücadeleleriyle sona erdi. Toplamda 2.000’den fazla espor atletinin kıyasıya mücadele ettiği ve 27 bin dolarlık dev ödül havuzunun dağıtıldığı turnuvada zafer, İngiltere’den gelen Endpoint CeX takımının oldu. Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleştirilen büyük finalde Endpoint CeX, büyük ödül olan 10 bin dolar ve el emeğiyle hazırlanmış kupanın sahibi oldu.

Türkiye’nin önde gelen espor organizasyonlarından biri olarak gösterilen Intel Monsters Reloaded 2023 Counter Strike 2 Finalleri, uluslararası arenada yankı uyandırdı. Türkiye’den Eternal Fire Academy, Almanya’dan Heizers, Birleşik Krallık’tan Endpoint CeX ve Birleşik Arap Emirliklerinden Divine Vandetta gibi güçlü takımların yarıştığı turnuva, canlı yayınlarla espor severlere heyecan dolu anlar yaşattı. Aynı zamanda PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvasında da PCIFIC ESPORTS ekibi, şampiyonluk kupası ve 30 bin TL’lik ödülün gururunu yaşadı.

Monster Notebook’un espor alanındaki yatırımları ve projeleri, bu turnuva ile daha da güçlendi. Global bir espor festivaline dönüşen organizasyon, farklı ülkelerden takımların bir araya gelip, birbirleriyle rekabet etmelerine olanak sağladı. Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük, turnuvaya katılan herkese ve destekleyen tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.

intel monsters reloaded 2023

Intel Monsters Reloaded 2023’ün büyük finali, Monster Notebook’un üst segment ürünleri arasında yer alan ve yüksek performans tutkunları için özel olarak geliştirilen Semruk serisi notebooklar üzerinden oynandı. Etkinlik sırasında Monster Notebook deneyim alanları, yapay zeka destekli fotoğraf standları ve çeşitli oyunların cosplay gösterileri ile katılımcılara eşsiz deneyimler sunuldu.

Global espor sektörü her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 2023 yılında 2 milyar dolarlık hacme ulaşan pazarın, 2032 yılına kadar 11 milyar dolara erişmesi bekleniyor. Türkiye de espor alanında büyümesini sürdürerek, lisanslı oyuncu sayısını 15 bine, lisanslı espor takım sayısını 175’e çıkardı. Espora yatırım yapan marka sayısı ise 80’e ulaştı, bu da ülkemizin bu alandaki potansiyelini gözler önüne seriyor.

Etkinlik, alanında uzman isimlerin katılımlarıyla ve izleyicilerle gerçekleştirilen Watch Party’lerle renklenirken, tüm oyunculara ve espor tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı. Monster Notebook ve Intel iş birliği ile espora olan desteğin artarak devam edeceği ve bu tür etkinliklerin espor topluluğuna yeni soluklar getireceği vurgulandı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER