Teknoloji

Instagram yorumları artık mesaj dizisi olarak gruplanacak

instagram yorumlariInstagram yorumları bundan böyle mesaj dizisi olarak gruplanmış şekilde gösterilecek. Popüler fotoğraf ve video paylaşım sitesinin yorumları için seçtiği yeni görünüm, çatı şirketi Facebook’un yorumları gösterme şeklinin aynısı olarak nitelenebilir.

Instagram yeni yorum görünümüyle yorumlar üzerinden yapılan sohbetlerin çok daha kolay takip edilebilmesini amaçlıyor. Özellikle çok takipçili hesapların paylaşımlarının altında çok sayıda yorum olduğunu düşününce bu hamle biraz daha anlam kazanıyor.

Instagram’dan yapılan açıklamada, yeni yorum görünümünün iOS ve Android kullanıcılarına küresel olarak dağıtımının önümüzdeki haftalarda başlayacağı belirtildi. Şirket, yeni yorum görünümünün neye benzediğini açık biçimde gösteren ekran görüntüleri paylaşmayı da ihmal etmedi.

Instagram yorumları iyileştirmek adına başka değişiklikler de gerçekleştirmişti

Yorum bölümü üzerinde küçük de olsa değişiklikler yapmak, Instagram için bir tür yaz projesi gibi görünüyor. Şirket geçtiğimiz haziran ayında da saldırgan yorumları önlemek ve istenmeyen yorumları azaltan araçları kullanıma sunmuştu. Bu araçların üzerine yeni görünümün eklenmesi, Instagram’ın yorum bölümünü eskiye kıyasla çok daha düzenli hâle getirecek gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER