Teknoloji

Instagram mobil web sitesi üzerinden hikaye paylaşımına izin veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

instagram mobil webInstagram hikaye özelliğine herkesin erişebilmesini istiyor ve bu doğrultuda yeni adımlar atıyor. Instagram mobil web sitesi üzerinden hikaye oluşturulmasını ve paylaşılmasını mümkün hâle getirerek bu konuya verdiği önemi gözler önüne seriyor.

Mobil web üzerinden hikaye ekleme özelliği şu an için oldukça basit biçimde işliyor. Kullanıcılar hikayeye sadece fotoğraf ve yazı ekleyebiliyor. Yüz filtreleri, çıkartmalar ve farklı paylaşım türlerine şimdilik mobil web üzerinden erişilemiyor. Dolayısıyla şimdilik mobil web üzerinden video paylaşılamıyor. Hikaye paylaşımı özelliğinin henüz masaüstüne gelmediğini de ayrıca belirtmekte fayda var.

Instagram’ın masaüstü ve mobil web sitelerine getirdiği yenilikler sadece bununla sınırlı kalmıyor. Bundan böyle hem masaüstünde hem de mobilde instagram.com adresini ziyaret edenler, dikkatlerini çeken gönderileri kaydedebilecek. Kaydedilen gönderiler, kullanıcıların profillerindeki yer imi ikonuna dokunarak görüntülenebilecek.

Instagram mobil web için hazırladığı özellikleri önümüzdeki haftalarda kullanıcılara ulaştıracak

Instagram mobil web ve masaüstü için hazırladığı yeni özellikleri önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılarına ulaştıracak. Ağustos ayında duyurulan masaüstünde hikaye görüntüleme özelliğinin tüm kullanıcılara ulaşmasının neredeyse 3 ay sürdüğünü unutmamak ve Instagram’ın bu konuda aceleci davranmadığını hatırlamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER