Teknoloji

Instagram mesaj yoluyla yanıt verilen fotoğrafları çıkartmaya dönüştürüyor

instagram mesajInstagram mesaj servisinde zaman zaman oluşan kafa karışıklığını giderebilecek yeni bir özelliği iOS ve Android’de kullanıcılarla buluşturuyor. Instagram kullanıcıları uzun süredir mesaj kutularına gönderilen fotoğraf ve videolara aynı şekilde karşılık verebiliyor. Ancak bundan böyle cevap verilen mesajlar da çıkartma olarak yanıta yerleştirilebilecek. Bu imkan hikayeler üzerinden başlayan diyaloglarda da sunulacak.

Instagram yeni özelliğinin nasıl görüneceğini örneklerle anlatmayı ihmal etmedi.

Kullanıcıların çıkartma üzerinde oynama yapabilmesi ise Instagram’ın sunduğu çözümün keyifli yönleri arasında yer alıyor. Çıkartmayı kendi yanıtlarına diledikleri gibi yerleştiren kullanıcılar, çizimler ve ekstra çıkartmalarla cevaplarını iyiden iyiye renklendirebiliyor.

Instagram mesaj servisine orijinal bir çözüm ekliyor

Instagram’da fotoğraf ve video göndererek yapılan mesajlaşmalarda aradan zaman geçtiği takdirde, kullanıcılar gönderdiklerini unutabiliyor. Gönderilen mesajın yanıtlara çıkartma olarak eklenebilmesi, bu unutkanlığı ve kafa karışıklığını ortadan kaldırabilir. Böylelikle kafa karışıklığından kaynaklanan yanlış anlaşılmaların da önüne geçilebilir. Hikaye özelliğinde Snapchat’ten etkilenen Instagram’ın bu sefer orijinal bir çözüm sunduğunu da belirtmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER