Eğlence

Instagram Keşfet sekmesinde etkinliklerin video kanallarını gösterecek

instagram kesfet etkinlikInstagram sadece fotoğraflardan ibaret bir platform olmadığını, videoların da önemli bir parçası olduğunu göstermek adına kayda değer bir çaba sarfediyor. Şirket, bu amaç doğrultusunda video içeriklerini Keşfet sekmesinde öne çıkarıyor. Sosyal paylaşım platformu bir süre önce sekmeye bir video kanalı eklemiş ve bu kanalı içerik bulunmasını kolaylaştırmak adına 23 farklı kategoriye ayırmıştı. Instagram Keşfet sekmesinde ilginç videoların bulunabilmesi için şimdi de etkinliklerden faydalanmaya hazırlanıyor.

Keşfet sekmesine eklenen etkinlik video kanalı, dünyanın dört bir yanındaki etkinliklerden en güncel ve etkileyici anları akıllı telefonlara taşıyacak. Konserler, spor müsabakaları ve tiyatro performansları söz konusu etkinlikler arasında yer alıyor. Dolayısıyla büyük bir festivalden ya da kaçırılan bir konserden görüntüler izlemek isteyenler için Instagram en uygun adreslerden birine dönüşüyor.

Instagram Keşfet sekmesindeki etkinlik kanalını ABD’de hayata geçiriyor

Instagram’ın yeni hizmeti ilk olarak ABD’de kullanıma sunulacak. Keşfet sekmesinde gösterilen tüm videolar gibi, etkinlik videoları da kullanıcıların beğenileri doğrultusunda şekillenecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER