Manşetler

Instagram Keşfet kısmı video içerikle daha da zenginleşiyor

instagram keşfet

instagram keşfetAna şirketi Facebook gibi Instagram da son zamanlarda videoya daha fazla yatırım yapmaya ve mesai harcamaya başladı. Kullanıcılar şimdi 60 saniye kadar varan uzunlukta video kaydı yapabiliyor. Bunun üstüne Instagram şimdi de Keşfet sekmesini yeniledi, burada video içerikleri ön plana çıkardı.

“Beğenebileceğiniz Videolar” olarak adlandırılan bir kanal hazırlayan Instagram burada kullanıcıların paylaştığı videolardan ilginç olanları sergiliyor, bunları kesintisiz şekilde izleme fırsatı sunuyor. Kullanıcılar Keşfet sekmesinde aşağı doğru ilerledikçe belirli konularla ilgili videolarla doldurulmuş öne çıkarılan kanalları da görebilecekler.

Değişikliklere sızlanmayla karşılık verenlere alışmış olan kullanıcılar için Instagram Keşfet sekmesinin çalışma biçiminde büyük bir değişiklik yapılmadığının altını çiziyor. Bu bölümün yine henüz takip etmediğiniz kişilerden ilgi çekici paylaşımları barındırmayı sürdürdüğünü kaydeden Instagram, daha fazla fotoğraf ve video beğendikçe Keşfet sekmesinin de tercihlerinize göre kendisini ayarladığını ve zevk alacağınız daha fazla içeriği gösterdiğini belirtiyor.

Gelecekte Instagram ile ilgili daha önemli değişiklikler bekleniyor. Bunların arasında ana ekranda şu anda zamana bağlı olarak sıralanan fotoğraf ve video paylaşımlarının popülariteye göre sıralanması başta geliyor.

İLGİLİ HABERLER