Manşetler

Instagram hikaye indirme işlemi için kullanışlı web sitesi

instagram hikaye indirme

Instagram hikayeleri sosyal ağ uygulamasının en çok ilgi çeken özelliklerinden bir tanesi. Mobil uygulama üzerinden Instagram hikaye indirme işlemi gerçekleştirilemiyor. Ekran görüntüsü almak ise hikaye sahibinin bu durumdan haberdar olmasına neden oluyor. Stories Watch adlı bir web sitesi, Instagram hikaye indirme işlemini habersiz şekilde gerçekleştirme imkanı sağlıyor.

Instagram dünyaca ünlü sosyal mecraların başında geliyor. 2019 yılı verilerine göre Türkiye, Instagram’da en çok kullanıcısı bulunan 6. ülke konumunda yer alıyor. Instagram’da Türkiye’den toplam 34 milyon kayıtlı kullanıcı bulunuyor. Çevremizden de görebileceğimiz gibi kullanıcılar anlık yaşantılarını çoğunlukla hikayeler üzerinden paylaşmayı çok seviyorlar.

Instagram Hikayeler özelliği Snapchat’ten klonlanmış ve oldukça başarılı olmuştu. Instagram hikayeleri video ve fotoğraftan oluşabiliyor ve 24 içerisinde otomatik olarak siliniyor. Kullanıcılar profillerini çok fazla içerikle doldurmak istemediklerinden anlık hikayeler paylaşmayı tercih edebiliyorlar. Instagram Hikayeler çıktığından beri oldukça gelişti, efektler, etiketlemeler ve soru cevap özellikleri kullanımını da artırdı.

Instagram Hikaye özelliğinin sadece 24 saatte hayatta kalması anlık kaldırılabilmesi ve hikayeyi kimlerin izlediğini kullanıcıya göstermesi merak duygusunu da uyandırıyor. Hal böyle olunca kullanıcılar “hikayemi kim izledi ya da başkasının hikayesini onun haberi olmadan gizlice izleyebilir miyim” diye düşünüyorlar. Aynı zamanda beğendiğiniz hikayeleri tekrar paylaşmak üzerinde düzenleme yapmak için bilgisayar ve telefonunuza indirmek isteyebilirsiniz. Tüm bu beklentilere cevap veren bir web sitesi var.

Stories Watch ismindeki web sitesi Instagram hikayelerini karşı taraftakinin haberi olmadan gizlice izlemenize ve indirmenize yarıyor. Tabii, bunun için ilgili Instagram profilinin görünürlüğünün herkese açık olması gerekiyor. Herhangi bir şifre girmenize ve Instagram hesabınız olmasına gerek kalmadan hikayeleri gizlice izleyebilirsiniz. Bu işlemi web tarayıcısı üzerinden yaptığınız için telefona ya da PC’ye herhangi bir uygulama yüklemenize gerek kalmaz. Anlık olarak işinizi hızlıca halledebilirsiniz.

Instagram hikaye indirme işlemi nasıl yapılır?

  1. Öncelikle https://www.storieswatch.com adresine giriş yapın.

2. Karşınıza gelen ekranda bulunan arama çubuğuna Instagram hikayesini gizlice izlemek ya da indirmek istediğiniz kişisinin ismini yazın ve arayın.

instagram hikaye indirme

3. Arama sonuç ekranında bulunan sonuçlardan ilgili profile tıklayın. Eğer hikayesini izlemek istediğiniz kullanıcı son 24 saatte hikaye paylaştıysa bunu hemen izleyebilirsiniz.

4. İndirmek için hikayenin sağ alt köşesinde bulunan Download (İndir) butonuna basmanız yeterli.

instagram hikaye indirme

Çok basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip Stories Watch, Instagram Hikaye izleme ve indirme aracını kullanırken zorluk yaşamazsınız. İşlemlerinizi hızlıca hâllettiğinizden, zaman kaybı yaşamadan eğlenceli hikayelerin tadını çıkartabilirsiniz. Beğendiğiniz hikayeleri indirip tekrar kendi profillerinizde paylaşabilirsiniz. Gençler arasında en çok kullanılan Instagram etkinliklerinden olan ve “stalklamak” diye tabir edilen gizlice bir kişinin profiline ve gönderilerine bakma işini de bu site sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER