Teknoloji

Instagram fotoğraf taslakları saklama özelliğini tüm kullanıcılara sunuyor

instagram ana sayfa sırlaması

instagram fotograf taslaklariInstagram fotoğraf taslakları özelliğini test etmeye bir süre önce başlamıştı. Söz konusu özellik sayesinde üzerinde filtreleme ve düzenleme işlemleri yapılan ancak paylaşılmayan fotoğrafların saklanması mümkün oluyor. Test süreci tamamlanan özellikten artık tüm Instagram kullanıcıları faydalanabilecek.

Filtreleri ve ince ayarları üzerinde 15 dakika harcanan bir fotoğrafı araya başka bir işin girmesi nedeniyle paylaşamamak pek çok Instagram kullanıcısının maruz kaldığı bir durumdur. Daha öncesinde düzenlenen fotoğrafları saklamak için çeşitli numaralara başvurulurken, taslak özelliği sayesinde bu zahmet ortadan kalkıyor.

Instagram fotoğraf taslakları kullanıcıları zahmetten kurtarıyor

Daha öncesinde düzenlenen ancak paylaşılamayan bir fotoğrafı saklamak için önce telefonu uçak moduna almak, ardından düzenlemeyi yapmak ve cihaz uçak modundayken fotoğrafı paylaşmaya çalışmak gerekiyordu. Bu yöntemle fotoğraf paylaşılmasa bile saklanabiliyordu. Fotoğraf taslağı oluşturma özelliğinin uygulamaya entegre edilmesi, kullanıcılara ciddi kolaylık sağlayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER