Manşetler

Instagram’ın en beğenilen paylaşımı bir yumurta fotoğrafı oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sıradan, küçük bir yumurta fotoğrafı, Instagram‘ın şimdiye kadarki en beğenilen paylaşımı oldu. Daha önce bu unvan, Kylie Jenner tarafından kızının doğumunu duyurmak için yapılan paylaşıma aitti. 4 Ocak’ta rekor kırması amacıyla Instagram’a yüklenen fotoğraf, pazartesi gününün ilk saatlerinde Jenner’ın 18 milyon beğeni rekorunu kırdı. “world_record_egg” isimli Instagram hesabı tarafından yüklenen fotoğrafın beğeni sayısı hâlihazırda 38.5 milyona yaklaşmış durumda.

“Instagram’ın en beğenilen paylaşımı” unvanının eski sahibi olan Kylie Jenner, rekortmen yumurtaya tepkisini “Al bakalım küçük yumurta” açıklamasıyla paylaştığı kısa ve eğlenceli bir videoyla gösterdi. Söz konusu videoda, Jenner sıcak asfaltın üstünde bir yumurta kırarken görülüyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Take that little egg

Kylie (@kyliejenner)’in paylaştığı bir gönderi ()

Hesabın sahibi olan “Egg Gang” isimli grup, rekorun kırılmasının ardından paylaştığı Instagram hikayesinde “Bu çılgınlık. Yaşamak için ne zaman ama!” ifadesini kullanarak takipçilerine teşekkür etti.

 

Egg Gang, sosyal medyada bu tarz bir deneme yapan ilk hesap değil. Daha önce de Twitter’da çeşitli hesaplar markaların dikkatini çekmek için yüksek retweet sayılarına ulaşmaya çalışmıştı. Instagram ise yükselen popülaritesiyle bu tarz denemelerin yeni merkezi olacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER