Manşetler

Instagram App Store’da yeniden popüler oldu – Galeri

Teknoloji dünyasında yaklaşık on gündür hakkında en çok konuşulanlar arasında Instagram en başta geliyor. Geçtiğimiz hafta Android uygulaması Google Play Store üzerinden yayınlanmaya başlayan ve kullanıcı kitlesini onu merakla bekleyen Android kullanıcılarını da içine alacak şekilde büyüten Instagram bu hafta başında yeni bir yatırım haberiyle gündeme gelmişti. Bu yatırım haberinin hemen ardından ise gündeme bomba gibi düşen Facebook tarafından satın alınma haberi geldi.

Tüm bunlar Instagram’ı popüler yapmasın da ne yapsın? iPhone’da popüler olan bu uygulama son günlerde çıkan haberlerin de etkisiyle App Store’da tekrar yükselişe geçti. Kardeş blogumuz iPhoneTurkey.biz’in iPhone uygulaması iTurkey.biz üzerinden farklı ülkelere ait App Store’ların ilk 10 sıralamalarını görmek mümkün. Ücretsiz uygulamalar ilk 10 listelerine baktığımızda Instagram’ın çoğu ülkede ilk 5 içinde mutlaka yer aldığını görüyoruz. ABD, İngiltere, Hollanda ve Fransa’da birinci sırada olan bu uygulama, Türkiye’de ise ikinci sırada yer alıyor.

Eğer hâla Instagram’ı indirmediyseniz, aşağıdaki App Store bağlantısını takip ederek bu uygulamayı indirebilir ve özel filtrelerle iPhone’unuz ile çektiğiniz fotoğraflara farklı bir hava katabilirsiniz. Onları başkalarıyla paylaşmak da cabası.

Galeri: Instagram’ın App Store’lardaki Sıralama Yerleri
[nggallery id=884]

İlgili – App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER