Manşetler

Instagram 2014’ün en popüler fotoğrafını açıkladı

teknoblog-instagram-040614 (800 x 450)

2014’ün son ayının başlamasıyla birlikte, çevrim içi platformlarının “yıla bakış” tarzındaki özel değerlendirme dosyaları da birer birer ortaya çıkmaya başladı. Çevrim içi müzik servisi Spotify’ın 2014’ü müzikal açıdan değerlendirmesinin ardından, sosyal medyada “fotoğraf”denince akla gelen ilk mecralardan biri olan Instagram da 2014 değerlendirmesini kamuoyuyla paylaştı.

Instagram’da 2014 yılının en çok beğenilen fotoğrafı, TV yıldızı Kim Kardashian ve rapçi Kanye West’in öpüşürken çekilen düğün fotoğrafı oldu. Kardashian tarafından yüklenen fotoğrafı 2.4 milyon Instagram kullancısı beğendi. Kardashian ve West geçtiğimiz mayıs ayında İtalya’da dünya evine girmişti. Justin Bieber ve karmaşık bir ilişki yürüttüğü sevgilisi Selana Gomez’in fotoğrafı ise 1.9 milyon beğeniyle yılın en çok beğenilen ikinci fotoğrafı oldu. 2014’ün en çok beğenilen üçüncü Instagram fotoğrafı da Amerikalı şarkıcı Ariana Grande’ye ait.

 

????

???? ???????????? Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Instagram’da 2014 yılının en çok kullanılan etiketiyse İngilizce’de “aşk” anlamına gelen “#love” oldu. Instagram kullanıcılarının coğrafi etiketleme özelliğini en çok kullandığı mekan ise ABD’nin Anaheim şehrinde bulundan Disneyland oldu. Dogder Stadyumu, Times Meydanı, Siam Paragon alışveriş merkezi ve Louvre Müzesi de Instagram kullanıcılarının popüler fotoğraf yükleme mekanları arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER