Teknoloji

Infinix XE22 TWS kablosuz kulaklıklar Türkiye pazarında yerini aldı

infinix xe22

Global teknoloji markaları arasında hızla yükselen Infinix, Türkiye pazarında satışa sunduğu yeni Bluetooth kulaklık modeli XE22 TWS ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak bir ürün seçeneği daha sunuyor. Fiyat ve performans dengesini optimize eden modelin detayları, müşterilerin deneyimine odaklanarak tasarlandı.

Infinix XE22 TWS kablosuz kulaklık, kullanıcılar için önemli olan uzun kullanım süresine sahip olduğu gibi, 500 mAh kapasiteli şarj kutusuyla da 6 saate kadar konuşma ve 7 saate kadar müzik dinleme süresi vaat ediyor. Cihazın şarj edilmesi ise Type-C bağlantı noktası aracılığı ile kolaylıkla ve sadece 2.5 saatte gerçekleşebilir. Kulaklıklar, 10 metrelik etkileyici iletişim mesafesiyle de özgürlük sunarken, IPX4 sertifikası ile su sıçramalarına karşı dayanıklılık gösteriyor.

Sağlam ve uygun fiyatlı ses çözümü: Infinix XE22 kulaklık

199 Türk Lirası başlangıç fiyatıyla dikkat çeken Infinix XE22 TWS bluetooth kablosuz kulaklık, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile CarrefourSA mağazalarında ve carrefoursa.com üzerinden satışa sunuldu. Oyuncu kulaklıklarının sunduğu kadar düşük gecikme süresine sahip olan kulaklık, düşük fiyatı ile de kullanıcılar için çekici bir seçenek oluşturuyor.

Infinix, bu yeni modelle birlikte sadece dikkat çekici bir fiyat etiketi değil, aynı zamanda çağrı sırasında dışarıdan gelen gürültüyü azaltmak için yapay zeka destekli DNN ENC teknolojisi de sunuyor. Böylece kullanıcılar, herhangi bir ortamda kesintisiz ve net iletişim deneyiminin keyfini çıkarabilir.

Yeni Infinix XE22 kulaklık, müzik ve içerik tüketimi konusunda beklentileri yüksek olan ancak bütçelerini de gözeten kullanıcılara yönelik bir ürün olarak öne çıkıyor.

Video: Huawei FreeBuds Pro 3 İncelemesi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER