Teknoloji

Infinix Smart 8 ile uygun fiyatlı seçeneklerine bir yenisini daha ekliyor

infinix smart 8

Infinix Smart 8, geçtiğimiz şubat ayında gözler önüne çıkan Smart 7’nin takipçisi olarak resmiyet kazandı. Telefon tasarımı itibarıyla Tecno Pop 8 ile neredeyse aynı olsa da, buna pek şaşırmamak gerekiyor. Zira hem Tecno hem de Infinix, Transsion Holdings çatısı altında faaliyet gösteriyor.

Smart 8’de HD+ çözünürlüklü 90 Hz IPS LCD ekran bulunuyor. Ekranın üstündeki yuvarlak kamera deliğinin etrafında Apple’ın Dynamic Island’ına benzer bir arayüz yer alıyor. Bu arayüzde durum güncellemelerini ve şarj bilgisini görmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun kalbinde Unisoc T606 işlemci mevcut. Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun depolama alanı ise 64 GB. Depolama alanını microSD kart ile genişletmek de mümkün oluyor. Smart 8’in arkasındaki 13 megapiksel ana kamerayı VGA derinlik sensörü ve LED flaş da tamamlıyor.

Infinix Smart 8 kutusundan Android 13 yüklü olarak çıkıyor

Akıllı telefon kutusundan Android 13 yüklü olarak çıkıyor. Bu işletim sistemini Infinix XOS 13 kullanıcı arayüzü tamamlıyor. Smart 8 ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 10W şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pilinden alıyor.

infinix smart 8

Infinix Smart 8 için siyah, beyaz, altın ve yeşil olmak üzere dört renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon Nijerya’da 82 bin Nijerya Nairası (2909 TL) karşılığında şimdiden piyasaya çıkmış durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER