Teknoloji

Cyberpunk tasarımı yüksek oyun performansı ile sunan Infinix GT 10 Pro Türkiye’ye geliyor

infinix gt 10 pro

Infinix, yüksek performanslı ve estetik açıdan dikkat çekici bir telefon modeli olan Infinix GT 10 Pro’nun Türkiye lansmanını yapacağını açıkladı. Telefon, GameX 2023 fuarında, 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde tanıtılacak.

Bu yılki GameX fuarında, 1.500 metrekarelik devasa bir Level Infinite standında, telefonu mercek altına almak isteyen oyun tutkunları için özel bir fırsat sunulacak. Infinix, bu standda PUBG MOBILE ile gerçekleştireceği “Luck Wheel” etkinlikleri kapsamında her gün bir GT10 Pro hediye edecek.

Infinix GT 10 Pro’nun Performans ve Tasarım Detayları

Infinix GT 10 Pro, sekiz çekirdekli Dimensity işlemci ile güçlendirilmiş. Telefon, yüksek kare hızları ve gecikmesiz oyun deneyimi sunarak, kullanıcılarına eşsiz bir deneyim vaat ediyor. Buhar odası soğutma teknolojisi, oyun sırasında oluşan ısıyı etkin bir şekilde dağıtırken, 120 Hz yenileme hızına sahip geniş ekran, akıcı bir deneyim sunuyor.

Cyberpunk tasarım anlayışından esinlenen telefon, mini LED göstergesi ile farkını ortaya koyuyor. Arka kapağın dikkat çekici tasarımı, telefonu sadece bir oyun cihazı olmaktan çıkarıp, bir stil ikonu haline getiriyor. Telefon, Siber Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ile yakında Türkiye’de satışa sunulacak.

5000 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli oyun deneyimi vaat eden model, PD 3.0 şarj standartlarına uygun 45W akıllı şarj çözümü de sunuyor.

Infinix GT 10 Pro’nun Türkiye lansmanı, kullanıcıların hem performans hem de tasarım açısından yüksek beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor. Uygun fiyat etiketi de cabası. GameX 2023 fuarında bu modeli deneyimleme şansı yakalayacak oyun tutkunları için heyecan verici günler kapıda görünüyor.

İLGİLİ HABERLER