Teknoloji

Indiegogo iPhone uygulaması sayesinde mobilde kampanya takibi kolaylaşıyor

indiegogo-ios-uygulama-010814

Indiegogo bağış platformuna iPhone ve iPod touch’tan erişimi kolaylaştıracak mobil uygulamasının duyurusunu gerçekleştirdi. Dünyanın en büyük çevrim içi bağış platformu olan Indiegogo, mobil uygulamasıyla birlikte kendisiyle aynı kulvarda yarışan Kickstarter’a karşı önemli bir eksiğini kapatmış oldu.

iPhone uygulaması Indiegogo’nun site trafiğini geçen yıl içinde ikiye katlaması ve marka kimliği ile web sitesini yenilemesinden sonra geldi. Uygulama sayesinde kullanıcılar geçmişteki aktivitelere ve tercih edilen kategorilere bağlı olarak belirlen tavsiyeler aracılığıyla yeni kampanyaları keşfediyor. Ayrıca kullanıcılar kampanya paketleri talebinde bulunma, kampanya kategorilerinde gezinme ve onları takip etme, favorilerini arkadaşlarıyla paylaşma gibi imkanlara da sahip oluyor.

Indiegogo üzerinden kampanya yürütenler için de her bir katılım için bildirim alma gibi hızlı erişim özellikleri sunuluyor. Ayrıca yorumları takip etme, yeni gelişmeleri ve fotoğrafları yayınlama, katkıda bulunanlara teşekkür etme gibi imkanlar da mevcut. Özelleştirilmiş mesajlar telefondaki yerel ve Facebook kişilerine gönderilebiliyor, kampanya sosyal ağlar üzerinden tanıtılabiliyor.

Indiegogo’nun mobil uygulaması şu an için sadece iOS platformunda bulunuyor ve ücretsiz olarak bulunuyor. Android uygulamasının da geliştirme çalışmaları sürüyor.

İLGİLİ HABERLER