Teknoloji

Google Inbox ertele işlevine yeni seçenekler ekledi

inbox ertele

Akıllı telefonlardaki e-posta uygulamalarının en iyi özelliklerinden bir tanesi erteleme seçeneği oldu. Eğer bir e-posta iletisiyle o an ilgilenmek istemiyorsanız, ertele seçeneğini kullanarak onun daha sonra bakmak üzere size tekrar hatırlatılmasını sağlayabilirsiniz.

Bu basit konsept e-posta gelen kutusunu kontrol altında tutmak istediğinizde epey işinize yarıyor. Ayrıca bu Inbox ertele özelliği şimdi Google’ın Inbox uygulamasını birincil e-posta servisi Gmail’den ayıran özelliklerden biri oluyor. Inbox’ın erteleme işlevi şimdi “haftasonu”, “hafta sonuna doğru” gibi erteleme seçenekleriyle daha kullanışlı hâle geliyor.

Inbox daha önce bugün, yarın, gelecek hafta, gelecekte bir gün gibi daha basit zaman pencerelerine erteleme yapma imkanı veriyordu. Bunun yanı sıra uygulama belirli bir gün ve saate erteleme yapmaya da izin veriyordu.

Erteleme seçeneğinin genişletilmesiyle birlikte bu menünün görünümünde de bazı düzenlemeler yapıldı, ikonlar ve tıklatılacak alanlar daha büyük hâle getirildi. Eğer Inbox’ın aktif bir kullanıcısıysanız, bundan böyle yoğun iş temposu nedeniyle vakit ayıramadığınız iletileri haftasonu daha rahat zamanda okuyacak şekilde hızlıca erteleyebileceksiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER