Eğlence

Immortals of Aveum’un şimdiye kadarki en büyük güncellemesi kasım ayında yayınlanacak

Immortals of Aveum

Electronic Arts tarafından yayınlanan ve Ascendant Studios tarafından hazırlanan Immortals of Aveum’a, şimdiye kadarki en büyük güncelleme geliyor. Tüm detayları önümüzdeki günlerde paylaşılacak güncellemenin getireceklerinden bazıları ise şimdiden açıklanmış durumda.

The Echollector güncellemesi (1.0.6.0) 16 Kasım’da bedava olarak yayınlanacak ve yeni oynanabilir içerikler, eşyalar ve senaryo öğelerinin yanında oyunu bitirdikten sonra açılacak olan Yeni Oyun+ ve Grand Magnus zorluk seviyesini de beraberinde getirecek. Bu güncelleme aynı zamanda oyunda çeşitli performans iyileştirmeleri de barındıracak.

Oyun ile yeni tanışan oyuncular, oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sürümlerinde “Free Trial”, Steam versiyonunda ise “PC demo” ile birlikte oyunu bedava olarak deneyimleme şansı yakalayacaklar. Oyunu bu şekilde deneme şansı kasım ayının ikinci yarısında oyunculara sunulacak.

  • Immortals of Aveum

Immortals of Aveum, ağustos ayında yayınlanmıştı

Electronic Arts’ın portföyündeki yeni oyunlardan biri olan Immortals of Aveum’un duyurusu geçtiğimiz nisan ayının ortalarında yapılmıştı. Oyun, ağustos ayının ikinci yarısı itibarıyla oyuncularla buluşmaya başlamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER