Teknoloji

Imgur MemeGen uygulaması iOS cihazında hızlı yazılı resim oluşturmaya izin veriyor

Popüler resim barındırma servisi Imgur MemeGen olarak adlandırdığı iOS uygulamasını yayınladı. Uygulama kullanıcılara kendi yazılı resimlerini oluşturma fırsatını veriyor.

imgur-memegen-170114

Son zamanlarda bir resim ve bu resimle ilgili olacak şekilde esprili mesajların yazıldığı çalışmaları çok sık görür olduk. Bunlar yurt dışında “meme” olarak adlandırılıyor. Türkiye’de de fotoğraf altlarında kırmızı bant üstüne yazılı mesajların olduğu “meme” çalışmalarını çok sık görmeye başladık. İşte MemeGen uygulaması sayesinde siz de iOS cihazınız üzerinden hızlı şekilde böyle çalışmalar oluşturabilir, bunları da sosyal ağlarda hızlı şekilde paylaşabilirsiniz.

Imgur uygulama içinde çeşitli popüler temalar sunuyor. Bunun yanı sıra kendi fotoğrafınızı çekerek veya film rulosundan daha önce çekilmiş fotoğraflardan seçim yaparak bunların üstüne mesajınızı yazabilirsiniz.

Imgur’un MemeGen uygulaması iTunes App Store üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor. Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek bu uygulamayı indirebilir, eğlenceli çalışmalara imza atmaya hemen başlayabilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store (Imgur MemeGen)

İLGİLİ HABERLER