Teknoloji

iMac Pro’nun duvar kağıdı sizin bilgisayarınızı da süslesin

Apple’ın şimdiye kadar çıkardığı en güçlü Mac bilgisayarı olan iMac Pro, bu ayın ortalarından itibaren satışa sunuldu. Bu ürün uzay grisi rengi, aynı renkte gelen Magic Keyboard ve Magic Mouse’u ve ayrıca siyah renkli Lightning kablosuyla da diğer iMac modellerinden ayrılıyor. Ayrıca bu ürünün diğerlerinden farklı bir macOS duvar kağıdı da bulunuyor. 9to5Mac sitesi, bu duvar kağıdını kendi bilgisayarlarında kullanmak isteyenlerle paylaşıyor.

Apple’ın yeni iMac Pro modeli 26 bin 999 TL’lik başlangıç fiyatıyla sunuluyor. 18 çekirdekli işlemcinin de aralarında olduğu en üst yapılandırma seçildiğinde, fiyatı 65 ile 70 bin TL arasına çıkıyor. iMac Pro, yukarıda da belirttiğimiz gibi, uzay grisi alüminyum gövdeli ilk masaüstü Mac bilgisayarı, aynı zamanda buna uzay grisi ve siyah tonlarındaki Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 ve Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard 2 de eşlik ediyor.

Yaklaşık 27 bin TL ödeyenler Apple’dan siyah renkli özel çıkartmalar da kazanıyor. Aslında 12 inç MacBook ile de uzay grisi ve altın renkli çıkartmalar sunuluyordu, ancak geri kalan tüm Apple modellerinde beyaz renkli çıkartmalar geliyor. Ayrıca iMac Pro’nun masaüstünü süsleyen duvar kağıdı da bu ürünün pazarlama kampanyası temel alınarak hazırlanmış.

Daha büyük boyutlu duvar kağıdını bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER