Teknoloji

İkinci nesil AirPods Pro için tarih ve şarj kutusu iddiaları

Apple AirPods Pro İncelemesi kablosuz kulaklık 2 ios 15

Apple bu yılın nisan ayında yeni nesil AirPods Pro ve iPhone SE modellerini çıkarabilir. Bu iddia Mac Otakara sitesine ait. Her ne kadar yeni bir iPhone SE modeliyle ilgili detaylar fazla olmasa da, gelecek nesil tam kablosuz kulaklık ile ilgili söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu.

Kaynaklara göre, şarj kutusu için yeni bir tasarım göreceğiz. Kutunun 46mm yükseklik ve 54 mm genişliğe sahip olacağı söyleniyor. Mac Otakara’nın Çinli kaynaklardan aldığı bilgilere göre, Nisan 2021’de beklenen ve üçüncü nesil iPhone SE ile gelmesi muhtemel 2. nesil AirPods Pro ile şarj kutusu için yeni bir tasarım sunulacak. 21mm kalınlık değeri korunacak, ancak yukarıda verdiğimiz yükselik ve genişlik değerleri geçerli olacak.

Mevcut şarj kutusu 60mm genişliğe ve 45mm’nin üzerinde yüksekliğe sahip. Sonuç olarak yeni nesil kablosuz kulaklıkların kutusu biraz daha küçük olacak. Bu, herkes için iyi bir haber olabilir. Çünkü birçok kişi AirPods Pro kutusunun normal AirPods’un kutusuna boyut açısından benzemesini arzu ediyor.

Gelecek nesil Pro’nun sap kısımlarının gövdeden tamamen kaldırıldığı yeni bir tasarımla gelmesi de beklentiler arasında yer alıyor. Bir haber ise, bazı sızan muhtemel bileşen fotoğraflarına dayanarak kulaklıkların iki farklı boyutta gelebileceğini öne sürüyor. Diğer bir başka haber ise, nisan ayında çıkacak AirPods Pro’nun mevcut kulaklığın güncellemesi olmaktan daha çok, gürültü engelleme özelliğinin olmayacağı bir AirPods Pro Lite versiyonu olacağını öne sürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER