Eğlence

iHome Lightning uyumlu yeni iPhone ve iPad dock ve hoparlörlerini CES 2013’te tanıtacak

iHome’un her yıl yenilediği iOS cihaz aksesuarları bu yıl biraz daha fazla heyecan yaratmış durumda. Bu heyecanın nedeniyse Apple’ın 2012’nin son döneminde çıkarttığı iPhone 5, dördüncü nesil iPad, iPad mini ve iPod’larda kullandığı yeni Lightning konnektörü.

iHome’un yeni aksesuarları arasında ön plana çıkanların ilki çalar saat özelliği de bulunan 149.99 dolarlık iDL 100 dock. İki Lightning girişi bulunan iDL 100 de geçmiş cihazlar için bir USB girişi de mevcut. 3.5 milimetrelik standart ses kabloları için bir jak girişi barındıran iDL 100’ün çalar saati kendisini iOS cihazla eşleyerek, cihazda belirlenmiş saatte çalıyor. iDL 100’den tek farkı tek bir Lightning girişine sahip olması olan iDL 45 ise 99.99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

iHome kablosuz teknolojileri tercih edenleri de unutmayarak yeni Bluetooth uyumlu hoparlörlerini duyurdu. Yine bir çalar saat olarak da kullanılabilen iBT 20, Android ve iOS cihazların da aralarında bulunduğu çok sayıda Bluetooth uyumlu cihazla eşleşebiliyor. iBT 20’de şarj için bir USB girişi de bulunuyor. Mevcut iHome iP4 ile tasarım olarak benzeyen ve bir boombox’ı andıran iBT 44, selefine göre daha geniş bir cihaz bağlantı listesine sahip. iBT 44’ün fiyat etiketinde 199.99 dolar yazarken, iHome’un önümüzdeki hafta CES 2013’te görücüye çıkaracağı cihazlar bunlarla da sınırlı değil. iBT 88 adını taşıyan mini Bluetooth hoparlörler de CES 2013’te tanıtılacak. iHome’un yeni ürünlerinin piyasaya çıkış tarihiyse şimdilik belirsiz.

İlgili >> Business Wire

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER