Teknoloji

IFTTT Pro ile aynı anda birden fazla işi yapma imkanı

IFTTT Pro ile aynı anda birden fazla iş yapılabilecek

Her yerde akıllı ev teknolojileri ve sistemleriyle uğraşanların uzun süredir favorisi bir hizmet olan IFTTT, Pro’ya geçiyor. Bu, evde birden fazla eylemi tetiklemek için daha fazla veri kaynağını sorgulayabilen daha hızlı ve daha karmaşık IFTTT uygulamaları için ücretli aboneliklere ihtiyaç duyulacağı anlamına geliyor.

IFTTT ücretsiz sürümü hiçbir yere gitmiyor, ancak şimdi yalnızca üç uygulama ile sınırlı olacak. Yalnızca IFTTT Pro aboneleri sınırsız sayıda kişisel uygulama oluşturabilecek.

Geçmişte, istediğiniz kadar IFTTT uygulaması oluşturabiliyordunuz, ancak bunlar tek bir eylemi kontrol eden tek bir tetikleyici ile sınırlıydı. Örneğin, kapı ziline basıldığında, daha sonra bir uygulama sayesinde bir Sonos hoparlöründen çalınan müziği duraklatılabiliyordu. Artık IFTTT, tek bir uygulama yapılandırması üzerinden müziği duraklatacak, kapıdaki ışığı yakacak ve kapı ziline her basıldığında bir SMS mesajı gönderecek şekilde yapılandırılabiliyor.

IFTTT’nin kurucusu ve CEO’su Linden Tibbets, “Bugün If This Then That’in resmen If This and These Then That and That ya da hayal edebileceğiniz başka her şey olduğu bir gündür.” dedi. Aslında kurucu, servisin açılımından yola çıkarak güzel bir benzetme yaptı.

IFTTT Pro için tavsiye edilen aylık fiyat 9.99 dolar. Ancak şirket kısa bir süre için abonelerin ilk yıl için kendi aylık fiyatlarını belirlemelerine izin veriyor. 1.99 dolar veya daha üzerinde bir aylık fiyat belirleyebilirsiniz. Bu teklif 7 Ekim tarihine kadar geçerli olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER