Teknoloji

IFA 2022 fiziksel katılımla gerçekleştirilecek

ifa 2021 2022

Hem Avrupa’nın hem de dünyanın en önemli teknoloji etkinliklerinden biri olan IFA iki yıllık koronavirüs arasının ardından geri dönüyor. IFA 2022, 2-6 Eylül tarihleri arasında her zaman olduğu gibi Berlin’de ve fiziksel katılımla gerçekleştirilecek. Fuarda tüketici elektroniği, ev aletleri, bilgi teknolojisi ve telekomünikasyon alanlarındaki en yeni gelişmeleri görmek mümkün olacak.

IFA’nın icra direktörü ve fuarın düzenleyicisi Messe Berlin Grubu’nun başkan yardımcısı Jens Heithecker, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Artık nihayet yeniden gerçekçi olma ve Messe Berlin’de tam ölçekli bir fuar düzenleme zamanı. Berlin sadece Avrupa’nın en büyük tüketici pazarının başkenti değil. Aynı zamanda Avrupa’nın medya merkezlerinden biri konumunda. Önde gelen pek çok küresel marka şimdiden katılımlarını doğruladı. Hâlihazırda Fitness & Dijital Sağlık ve Ev Aletleri alanlarına olan ilgi bir hayli yüksek.”

IFA 2021, COVID-19 ile ilgili belirsizliklerin sürmesi nedeniyle iptal edilmişti. Etkinliğin gerçekleştirildiği Messe Berlin’in CEO’su Martin Ecking, IFA’nın geri dönüşünü şu sözlerle değerlendirdi: “Sektörde fiziksel etkinliklere dönüş için yoğun bir talep vardı. Biz de önümüzdeki eylül ayında Berlin’de bu talebi güvenli ve başarılı şekilde gerçekleştirmeye hazırız.”

IFA 2022 ile birlikte teknoloji dünyasının önemli küresel etkinliklerinin tamamı geri dönmüş olacak. ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen IFA 2022 ve İspanya’nın Barselona şehrindeki MWC 2022 belirli kurallar çerçevesinde fiziksel katılımla gerçekleştirilmişti. IFA’yla birlikte bu üç etkinlik de yeniden başlamış olacak.

İLGİLİ HABERLER