Teknoloji

ICQ Messenger iOS ve Android uygulamaları güncellendi

Hâla ICQ kullanan var mı? 90’ların sonu ve 2000’lerin başında gözbebeğimiz olan bu anında mesajlaşma servisi zamanla yerini MSN Messenger ve benzerlerine bıraktı. Ancak ICQ hâla yaşamaya devam ediyor, üstelik iOS, Android ve Bada gibi akıllı telefon platformlarına özel uygulamaları bulunuyor. Bu arada ICQ’nun 2 milyon civarında aktif ve sadık bir kullanıcı kitlesinin bulunduğu belirtiliyor.

ICQ Messenger’ın iOS ve Android uygulamaları güncellendi, konum ve fotoğraf paylaşım işlevleri aktif hâle getirildi. ICQ Messenger uygulaması sadece ICQ ağını desteklemekle kalmıyor; Google Talk, Facebook, AIM ve çeşitli uluslararası mesajlaşma protokollerini destekliyor. Eğer uzun zaman önce kaydettirdiğiniz ICQ numarasını ve şifrenizi hatırlıyorsanız, uygulamayı indirip şöyle bir göz atabilirsiniz. Belki Facebook ve Google Talk hesaplarını da ekleyip bu uygulamayı daha sık kullanabilirsiniz.

Konum ve fotoğraf paylaşım işlevlerinin eklenmesi güzel, ancak anında mesajlaşma rekabetin yoğun olduğu bir ortam. Hem iOS hem de Android platformlarında rakip olan bir sürü uygulama bulunuyor.

İlgili – iOS App Store
İlgili – Google Play Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER