Teknoloji

Ice Cream Sandwich yüklü tablet Archos G9 görüntülendi – Video

Android 4.0 Ice Cream Sandwich hem akıllı telefon hem de tabletlerde çalışıyor, ancak genellikle akıllı telefonlardaki Ice Cream Sandwich biraz daha öne çıkmış gibi görünüyor. Aslında bu normal, çünkü büyük değişiklikler o tarafta yapılmış durumda. Honeycomb ile tabletlerde sunulan kullanıcı deneyimi performans açısından yapılan iyileştirmeler ve arayüze yapılan ufak dokunuşlarla Ice Cream Sandwich tabletlere de aktarılmışa benziyor.

ARMdevices.net sitesinin inceleme videosu da bunu gösteriyor. Site ekibi Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich sürümüyle birlikte çalışan Archos G9 tablette yenilikleri ortaya koyuyor. Video, ICS’in tablet sürümüne bazı özel geçiş efektlerinin ve arayüz elemanlarının eklendiğini gösteriyor. Arayüz elemanları arasında geçişlerdeki gecikme veya beklemenin minimum seviyede olduğu dikkat çekiyor. Aynı şekilde fotoğraf galerisinde fotoğraflara yakınlaştırma işlemleri pürüzsüz biçimde gerçekleştiriliyor. Bu noktada Archos G9’daki OMAP4 işlemcinin hakkını da vermek gerek.

Ne var ki, yapılacak hâla iş var. Video için donanım tabanlı hızlandırma, 3G modem desteği ve bunun gibi bazı noktaların ICS yüklü Archos G9’da henüz düzgün biçimde çalışmadığı belirtiliyor.

Video: Ice Cream Sandwich yüklü Archos G9

İlgili – ARMdevices.net

İLGİLİ HABERLER