Teknoloji

HyperX Cloud oyun kulaklığı serisine PS4 versiyonu ekledi

hyperx cloud ps4

hyperx cloud ps4HyperX en iyi oyun kulaklığı üreticilerinden bir tanesi ve aksesuar üreticisi Cloud markası altında PlayStation 4 kullanıcıları için lisanlı bir Sony kulaklığı sunuyor. HyperX Cloud şirketin standart kulaklığı ve yurt dışında 80 dolar, Türkiye’de 600 TL civarında bir fiyattan satılıyor. Lisanslı PS4 versiyonu da aynı fiyatı koruyacak. Fortnite gibi oyunları çok fazla oynayanlar için bu kulaklığa sahip olmak, ayak seslerini daha iyi şekilde duymak ve rakibin hangi yönde olduğunu daha iyi anlamayı sağlayacaktır.

Öte yandan HyperX, 50 dolar yurt dışı fiyatına sahip Cloud Stinger kulaklığı, bunun yanı sıra daha çok PC’leri hedefleyen, sırasıyla 100 dolar ve 120 dolar fiyat etiketli Cloud Alpha ve Cloud Revolver ürünlerini çıkardı. Aynı zamanda Cloud Flight adını taşıyan ve 160 dolarlık fiyat etiketi taşıyan çok amaçlı kablosuz kulaklık da bulunuyor.

Lisanslı PS4 modelinin özel bir mavi rengi olacak, aynı zamanda kenarında da PlayStation logosu bulunacak. Aynı zamanda ses kontrol modülüne de sahip olacaksınız. Kulaklığın 13 Ağustos’tan itibaren ABD’de; Best Buy ve Amazon tarafından satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER