EğlenceManşetler

Humble Bundle’dan deprem bölgesine yardım amaçlı özel oyun paketi

humble bundle deprem

Humble Bundle, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı deprem sonrasında, Türkiye ve Suriye’deki yardım çabalarına fayda sağlayan bir oyun paketi oluşturdu. Oyun paketinden elde edilen gelir; Direct Relief, International Medical Corps ve Save the Children dahil olmak üzere bölgeye yardım sağlamak için çalışan üç kâr amacı gütmeyen kuruluşa gidecek.

Humble Bundle, “Yüzbinlerce insanın acil tıbbi malzemeye, yiyeceğe, suya ve barınağa ihtiyacı var ve iyileşme yolu bölge halkı için son derece zorlu olmaya devam edecek.” diyor. “Elimizden geldiğince yardım etmek için oyun yapımcıları ve kitap yayıncılarıyla güçlerimizi birleştirerek %100 Türkiye-Suriye deprem yardım çabalarını desteklemeye adanmış bir paket oluşturduk.”

Türkiye-Suriye deprem yardım paketi, Gotham Knights, Ghostrunner, Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus EditionPayday 2 ve XCOM 2 gibi 70’in üzerinde kitap ve değeri 1.000 doları aşan oyun içeriyor. Non-Stop Raiders gibi bazı oyunlar ve Meow Express, doğrudan Türk oyun geliştiricilerinden elinden çıkıyor.

İlginizi çekebilir

En az ₺565,47 veya daha üstü bağışta bulunarak paketi satın alabilirsiniz. Kampanya 8 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 22.00’ye kadar devam ediyor. Bu haberi yayına hazırladığımız sırada 24 milyon 409 bin 277 TL’ye karşılık gelen bağış toplanmıştı.

İLGİLİ HABERLER