Manşetler

Huawei’den orta üst sınıf Android telefonu: Ascend G600

Huawei en yeni Android telefonu Ascend G600’ün duyurusunu gerçekleştirdi. Android 4.0 ile çalışan bu telefonun arkasında 8 megapiksel otomatik odaklı kamera bulunuyor. Telefonda yer alan DTS surround ses destekli bir çift hoparlör de hareket hâlindeyken yüksek kaliteli ses desteği sunuyor. Huawei yeni akıllı telefonunun kullanıcılara daha iyi görüntü, daha yüksek hız ve daha fazla güç sunacağı vaadinde bulundu.

4.5 inç’lik, 960 x 540 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran barındıran Huawei Ascend G600’de Qualcomm tarafından üretilmiş 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci yer alıyor. 1930 mAh’lik lityum polimer batarya ise dört saat içinde tamamen şarj ediliyor. Bu batarya 15 günden daha uzun bir bekleme süresi de sunuyor. Telefonun sadece 5 saniye gibi kısa bir sürede başlatılabildiğini de dile getirmeden geçmeyelim.

Huawei Ascend G600’de Bluetooth, DLNA ve Wi-Fi Direct gibi kablosuz bağlantı destekleri bulunuyor. Wi-Fi Direct sayesinde, bu teknolojiyi destekleyen diğer telefonlarla herhangi bir kablosuz bağlantıya ihtiyaç duymadan bağlantı kurmak, onlarla dosya ve fotoğraf transferini hızlı bir şekilde gerçekleştirmek mümkün oluyor. Telefonda NFC desteğinin de yer aldığını, böylelikle kolay dosya transferi için ikinci bir kanalın daha olduğunu belirtelim. 768 MB RAM ve 4 GB ROM da Ascend G600’ün diğer teknik özellikleri arasında.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelecek Huawei Ascend G600’ün eylül ayı itibariyle seçilmiş pazarlarda piyasaya çıkması bekleniyor. Fiyatı ise henüz netlik kazanmadı.

İlgili >> Huawei

İLGİLİ HABERLER