Manşetler

Huawei’den çığır açan akıllı saat: Huawei Watch Ultimate Türkiye’de!

huawei watch ultimate

Huawei’nin geçen hafta Çin’de duyurusunu yaptığı, yeni ve devrim niteliğindeki akıllı saati Huawei Watch Ultimate, lüks görünümü ve üstün özellikleriyle yakında Türkiye’deki kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici ürünü, Huawei Online Mağaza’dan satın alabilecek olan Türkiye’deki tüketiciler, bu benzersiz deneyimi kaçırmak istemeyeceklerdir.

Şirketin belirttiğine göre Huawei Watch Ultimate, yüksek kaliteli tasarımı ve kullanılan malzemelerle akıllı saat dünyasında yeni bir dönemi başlatıyor. Zirkonyum bazlı sıvı metal kasa, Nano-Tech seramik çerçeve ve safir saat kadranı gibi dayanıklı malzemelerle üretilen bu akıllı saat, kullanıcılarına hem doğada, dağda, denizde hem de şık sosyal etkinliklerde eşlik edecek lüks ve akıllı bir deneyim sunuyor.

Huawei Watch Ultimate, yenilikçi zirkonyum bazlı sıvı metal malzemesini akıllı saatlerde ilk kez kullanarak bir ilke imza atıyor. Bu eşsiz malzeme sayesinde saat, her türlü aktiviteye uygun ve günlük kullanımda da yanınızda taşıyabileceğiniz kadar dayanıklı hale geliyor.

  • huawei watch ultimate

Ayrıca Huawei Watch Ultimate, genellikle sadece üst düzey saatlerde bulunan özel üç düğmeli kurulumla donatılarak işlevsellik, işçilik ve etkileşimli deneyimde yeni bir seviyeye ulaşıyor.

İki farklı renk seçeneği olan Okyanus Mavisi ve Keşif Siyahı ile tasarlanan Huawei Watch Ultimate, açık hava sporları ve su geçirmezlik performansıyla piyasadaki diğer akıllı saatlerin önüne geçiyor. İster düşünceli ve ayakları yere basan biri olun, ister macera dolu bir yaşam sürün, bu akıllı saat farklı kişilikler, hobiler ve beklentileri karşılamak üzere tasarlandı.

Huawei’nin en yeni ve en iyi özelliklerle dolu bu akıllı saati Huawei Watch Ultimate, yakın zamanda Türkiye’de satışa sunulacak.

Huawei Watch Ultimate Türkiye fiyatı ve satış bilgileri

Huawei Online Mağaza’da Watch Ultimate ön satışları 29 Mart ile 9 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Keşif Siyahı renkli modelin fiyatı 15.999 TL olarak belirlendi. Okyanus Mavisi model ise 18.999 TL’ye satılacak. Ön satış dönemi boyunca 1.699 TL değerindeki Huawei FreeBuds 5i ücretsiz olarak verilecek. Aynı şekilde 1.899 TL değerindeki 12 ay uzatılmış garanti imkanı da var.

Huawei Watch Ultimate satışları ise 10 Nisan’da başlayacak. Fiyatlar aynı şekilde korunacak.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER