Teknoloji

Huawei’den 1.4 GHz işlemcili, uygun fiyatlı Android telefonu: Huawei Honor

Huawei’den makul fiyatlı Android cihazları gelmeye devam ediyor. Şirket bir yandan uygun fiyat çizgisini korurken bir yandan da çekici teknik özellikleri bir araya toplamaya başladı. Son cihazları Honor buna güzel bir örnek oluşturuyor.

4 inç’lik WVGA çözünürlüklü dokunmatik ekrana ve 1.4 GHz’lik tek çekirdekli işlemciye sahip olan Huawei Honor’da 2 megapiksel kamera, 512 MB RAM ve 4 GB ROM yer alıyor. microSD kart yuvası ve 160 GB gibi devasa bir bulut tabanlı depolama alanına sahip olan bu cihazda dört bant GSM/EDGE, üç bant UMTS / HSPA+, Wi-Fi b/g/n ve Bluetooth 2.1+EDR gibi kablosuz bağlantı destekleri bulunuyor. Bunun yanı sıra A-GPS ve yer çekimi, yakınlık ve ışık gibi sensörler de mevcut. FM radyo ve çift mikrofona sahip bu cihaz DLNA desteği sayesinde aynı ağ içindeki diğer DLNA destekli cihazlara multimedya akışında bulunuyor. microUSB portu barındırdığını da belirtelim.

Huawei Honor’un 300$ civarında bir fiyata sahip olduğu belirtiliyor. Cihazın siyah renkli versiyonunun 2011’in son çeyreğinde Çin, Rusya ve OrtaDoğu’da çıkması bekleniyor. Demek ki, bu cihazı Türkiye’de görmemiz kuvvetle muhtemel. Yıl sonuna doğru farklı renk seçeneklerinin de geleceği söyleniyor.

İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER