Huawei’nin Tüketici İşleri Grubu CEO’su Richard Yu, CES’te resmiyet kazanan Ascend Mate’i birkaç hafta önce göstererek ne göreceğimiz konusunda önemli bir ipucu vermişti. Yu, şimdi de gelecek ay düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi için bir ipucu verdi.
Engadget sitesine konuşan Richard Yu, gelecek ay mevcut P serisi Android telefonların yeni üyesi olacak süper ince bir cihazı tanıtacaklarını kaydetti. Yu, editörlerin bu telefonun şu anda en ince olarak nitelendirilen Alcatel One Touch Idol Ultra’nın kalınlığı olan 6.45 mm.’den daha ince olup olmayacağına ise “evet” cevabı verdi. Ayrıca yönetici bu yeni telefonun göz alıcı bir metal kasayla geleceğini kaydetti.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HMD Vibe 2 Pro 6000 mAh pil ve Android 16 ile geliyor

Android Enterprise, yapay zekâ ajanları için yönetim denetimi getiriyor

Google, yapay zekâ çipini gelecek hafta uzayda deneyecek

Cricut StickerPix, çıkartma basıp kesen iki yeni cihazla geldi

Patientdesk.ai Türkçe ses için Alania ve Duyu modellerini açtı
Öte yandan Huawei, Samsung’un tanıttığı Exynos 5 Octa ile fitilini ateşlediği sekiz çekirdekli mobil işlemciler akımına Huawei’nin de yılın ikinci yarısında çıkacak sekiz çekirdekli Cortex-A15 tabanlı işlemcisiyle katılacağını kaydetti. Engadget bu işlemcinin HiSilicon K3V3 veya onun kardeşi olacağını ve yine TSMC tarafından üretileceğini tahmin ediyor.
İlgili >> Engadget
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.







