Teknoloji

Huawei Y9 Prime 2019 Türkiye fiyatı belli oldu, telefon hediyesiyle piyasada

huawei y9 prime 2019

Huawei’nin gençleri hedefleyen akıllı telefonu Huawei Y9 Prime 2019 Türkiye çıkış tarihi için ağustos ayı işaret edilmişti. Çinli şirket bu telefonları merakla bekleyenlerin zamanını çok almadı ve ayın hemen başında satışa sundu.

50 GB iki ay ücretsiz bulut depolama hediyesiyle gelen Huawei Y9 Prime 2019, otomatik açılabilen Pop-Up kamerası ve gerçek anlamda tam ekranıyla, “son teknoloji ve trendleri tek bir cihazda topluyor”. 128 GB dahili hafızası, üçlü arka kamerası, çift SIM kart desteği ve daha birçok özelliğe ek olarak, tam ekran tasarımıyla eğlenceyi sınırsız yaşatacak bir kullanım deneyimi vadediyor.

Full HD+ ekranlı, orijinal, çerçevesiz yüksek performanslı olarak nitelendirilen Y9 Prime 2019; sekiz çekirdekli mimariye sahip 12nm işlem Kirin 710F yonga seti ile donatıldı. Huawei’nin belirttiğine göre, önceki nesil yonga seti ile karşılaştırıldığında GPU enerji verimliliği iki katına çıkarılan akıllı telefonun performansı yüzde 30 daha artarken, enerji tüketimi ise yüzde 30 daha az. Huawei Y9 Prime 2019, AI destekli fotoğrafçılığa, uzun pil ömrüne, son teknoloji grafiklere ve dikkat çekici bir estetik tasarıma sahip.

Huawei Y9 Prime 2019’un yanında bulut depolama hediyesi

Huawei, Türkiye’deki kullanıcılara özel olmak üzere, Y9 Prime telefon alanlara iki ay boyunca 50 GB bulut depolama hizmeti olan Huawei Cloud Storage’ı ücretsiz olarak sunuyor. Türkiye’deki diğer tüm kullanıcılar ise 1 aylığına 50 GB bulut depolama hizmetinden yine ücretsiz olarak yararlanabilecek. Hali hazırda her Huawei kullanıcısı 5GB kapasiteli Cloud Storage’dan ücretsiz faydalanabiliyor.

Huawei Y9 Prime 2019; Gece Siyahı, Safir Mavi ve Zümrüt Yeşili renk seçenekleriyle 2899 TL tavsiye edillen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER