Manşetler

Huawei Watch Ultimate ve FreeBuds 5 Serisi Türkiye’de, hediyeleriyle birlikte satışta

huawei watch ultimate

Huawei, akıllı saat dünyasına yeni bir soluk getiren Watch Ultimate Serisi’ni Türkiye’de satışa çıktı. Yakın zamanda siyah renkli versiyonunun detaylı incelemesini yayınladığımız bu seri, üst düzey tasarım ve birinci sınıf malzemelerle donatılarak kullanıcıların her türlü açık hava macerası ve önemli sosyal etkinliklere hazırlanmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

Huawei Watch Ultimate Serisi, dayanıklı ve şık bir yapı sunmak için zirkonyum bazlı sıvı metal kasa ve Nano-Tech seramik çerçeveye sahiptir. Bu eşsiz özellikler sayesinde, Huawei Watch Ultimate ekstrem aktiviteler için bile uygundur ve günlük kullanımda yanınızda taşıyabileceğiniz kadar dayanıklıdır. Ayrıca, bu akıllı saat geleneksel üst düzey saatlerde bulunan üç düğmeli kurulumla donatıldı. Bu özellik, saatin işlevselliğinin kapsayıcılığını, işçiliğin karmaşıklığını ve gelişmiş etkileşimli deneyimi temsil ediyor.

Huawei Watch Ultimate Keşif Siyahı ve Okyanus Mavisi modelleri, Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Huawei Watch Ultimate Keşif Siyahı modeli 15.999 TL yanında 1.699 TL değerinde FreeBuds 5i ve 1.899 TL değerinde 12 ay uzatılmış garanti hediye ediliyor. Yüzde 90 indirimli ekstra saat kadranları ve 300 TL indirimli FreeBuds 5 de diğer fırsatlar arasında bulunuyor. Huawei Watch Ultimate Okyanus Mavisi modeli de 18.999 TL fiyatının yanında aynı hediye ve fırsatlarla Huawei Online Mağaza üzerinden tüketicilere sunuluyor. 

Ayrıca, Huawei’nin FreeBuds 5 serisi altındaki yeni nesil kablosuz kulaklıkları FreeBuds 5 ve FreeBuds 5i de kullanıcılara yenilikçi ve estetik bir deneyim sunuyor. Aerodinamik tasarımları ve güçlü akustik performansları ile dikkat çeken bu kulaklıklar, konfor ve işlevselliği bir arada sunarak kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Sonuç olarak, Huawei Watch Ultimate Serisi ve yeni nesil FreeBuds 5 serisi kablosuz kulaklıklar, akıllı saat ve kablosuz kulaklık sektörlerinde yeni bir dönem başlatmayı amaçlıyor. Bu ürünlerin ilerleyen dönemlerde kullanıcıların beklentilerini karşılayıp karşılamayacağı ise zamanla ortaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER