Manşetler

Huawei yeni giyilebilir cihazlarını tanıttı: Watch GT 4 Serisi, FreeBuds Pro 3 ve Eyewear II

huawei

Huawei, bugün Barselona’da gerçekleştirdiği özel bir etkinlikte, teknoloji ve moda arasındaki entegrasyonu bir üst seviyeye taşıyan “Fashion Forward” konsepti ile giyilebilir ürünler sektöründeki bir sonraki adımını açıkladı. Şirket bu konsept dahilinde en son teknolojiyi, modaya uygun tasarımı ve kullanıcı merkezli sağlık özelliklerini kusursuz bir şekilde bir araya getirerek, giyilebilir cihazlar endüstrisinde yeni standartlar belirleme alanındaki isteğini de ortaya koyduğunun altını çiziyor. Yeni ürünler arasında Watch GT 4 Serisi akıllı saatler, FreeBuds Pro 3 tam kablosuz kulaklık, HUAWEI Eyewear II akıllı gözlükler, Huawei’in ilk altın akıllı saati üst düzey HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition, PaperMatte yükseltmelerine sahip yepyeni Huawei MatePad Tabletler de yer aldı.

Huawei, kullanıcıların stillerinden ödün vermeden sağlık ve spor yolculuklarını kişiselleştirmelerini sağlamayı amaçladığını söylüyor. Bu amaç aynı zamanda geleceğin üç önemli rekabet alanında da yönelik bir hamle. Donanım algılama teknolojisi, yükseltilmiş yazılım algoritması platformu ve daha kapsamlı dijital sağlık hizmetleri, yeni dönemde rekabetin daha çok yaşanacağı alanlar olarak görülüyor.

Huawei, on yıllık deneyimiyle teknoloji, estetik ve işçilikte yeni standartlar oluşturuyor. Giyilebilir cihazlar pazarındaki uluslararası varlığı, stratejik yatırımlarını güçlendiriyor ve dünya genelinde kullanıcılara kişiselleştirilmiş spor ve sağlıklı yaşam deneyimleri sunmak için küresel ekosistem ortaklıkları kuruyor. 10 yıl önce giyilebilir cihazlar sektörüne girdiğinden beri Huawei, pil ömrü, ölçüm hassasiyeti ve konfor alanlarında sektördeki yeniliklere liderlik etmeye devam ediyor.

Huawei, giyilebilir ürünlerinin her birini kullanıcıların tarzını yansıtan ifadeler haline getirme vizyonuyla tasarım alanında yenilikçi öğeler ve kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Özellikle son dönemde akıllı saat ve bileklik kategorilerinde bu vizyonunu net bir şekilde görüyoruz.

Huawei, sağlık alanındaki yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Farklı uzmanlıklara dayalı iş birlikleriyle en kapsamlı sağlık yönetimi özelliklerini sunma vizyonunu sürdürüyor. Bu çalışmalar, sağlık verilerinin sadece doğru değil, aynı zamanda uygulanabilir olmasını da sağlıyor.

Huawei, spor performansı ölçümünde lider uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Giyilebilir cihazları, profesyonel sporculardan aktif yaşamı seven herkes için çeşitli değer teklifleri sunuyor. HUAWEI TruSport gibi bilimsel verilere dayalı özelliklerle donatılmış akıllı cihazları, kişisel spor koçunuz olarak en iyi performansı sunmaya devam ediyor.

Huawei’nin yeni nesil cihazları

Huawei, stratejik değişiminin sonuçlarını paylaştı ve bunlar arasında yeni amiral gemisi HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition ve yeni nesil TWS kulaklık ailesinin en son üyesi olan HUAWEI FreeBuds Pro 3 bulunuyor.

HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, artan sağlık ve fitness özellikleriyle dikkat çekiyor. 46 mm ve 41 mm boyutlarında sunulan yeni amiral gemisi, klasik GT Serisi tasarımlarından ayrılıp daha modern bir görünüme sahip. “Aktivite Halkaları” ve “Stay Fit” uygulaması gibi geliştirilmiş özelliklerle fitness deneyimi iyileştirilmişken, yükseltilmiş GNSS takibi de serinin önemli bir özelliği. Ayrıca, sağlık ölçümlerine yapay zeka desteği sunan yeni TruSeen™ 5.5+ özelliği, bu deneyimi bir üst seviyeye taşıyor.

HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition ise Huawei’in ilk altın akıllı saati olarak sunuluyor. Elmas kesim gravür işlemiyle süslenmiş 3D trapez desenler, altın çerçeve, altın taç ve kelebek tokalı altın PVD titanyum kayış, bu benzersiz ürünün temel tasarım öğelerini oluşturuyor.

HUAWEI FreeBuds Pro 3, tasarım estetiğini lider ses teknolojisiyle bir araya getirerek ses deneyimini yükseltiyor. Tek parça ve pürüzsüz nano cam malzemesi, geliştirilmiş ses için çift sürücüyle birleştirilmiş. Üçlü adaptif ekolayzır ise otantik ses kalitesini artırıyor.

Ayrıca etkinlikte, dengeli tasarım estetiği ve lider ses teknolojisi sunan yeni HUAWEI Eyewear II’nin yanı sıra, dokunsal ve kağıt benzeri ekran deneyimi sunan HUAWEI PaperMatte tabletler de tanıtıldı.

Sir Mo Farah ve Pamela Reif HUAWEI Giyilebilir Ürün Elçileri oldu

Dünya çapında fitness ve yaşam tarzı influencer’ı olan Pamela Reif ile Olimpiyat, Dünya ve Avrupa altın madalya sahibi Sir Mo Farah, Huawei’in Giyilebilir Ürün Elçileri olarak göreve başlıyor. Pamela Reif, şunları dile getirdi: “Hem Huawei’in hem de benim fitness yolculuğuma aynı anda başlamak harika. Son on yılda teknoloji, daha sağlıklı bir yaşam sürmeye yardımcı olmada büyük bir rol oynadı. Huawei, bu inovasyonun öncülerinden biri ve işi gerçekten muhteşem bir şekilde yapıyor. Gelecekte bu sürecin bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum.”

Sir Mo Farah ise, “Antrenmanlarımızdan elde ettiğimiz veriler gerçekten değerli. Bu akıllı saatler, profesyonel koşudan günlük yaşama kadar her alanda kullanılabilecek nitelikte ve aynı zamanda modayı da yansıtıyorlar. Huawei’in yeni ürünleriyle, hayatın pistin dışında da neler sunabileceğini keşfetmekten büyük bir heyecan duyuyorum.”

Huawei’nin yeni Watch GT 4 Serisi akıllı saatleri, Türkiye’deki kullanıcılar için Huawei Online Mağaza’da satışa sunuldu ve başlangıç fiyatı 6.999 TL. Eylül sonuna kadar AGT4PR300 koduyla 300 TL kupon indirimi ve 500 TL sepet indirimine ek olarak, alıcılarına 1 yıl uzatılmış garanti ve 999 TL değerinde deri kayış hediye ediliyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER