FırsatlarManşetler

Huawei Watch GT 3 Pro, AirPods 3. Nesil ve PlayStation 5’te A101 fırsatları

huawei watch gt 3 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

A101 4 Ağustos 2022 Aldın Aldın teknoloji ürünlerine Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saatin 43mm Deri ve 46mm Kauçuk kayışlı versiyonlarında indirimlerin olduğunu görüyoruz. Ayrıca bir PlayStation 5 satın almak isteyenleri ilgilendirecek fırsat da mevcut. Ayrıca bir AirPods satın almak isteyenler için AirPods 3. Nesil de indirimde bulunuyor.

Detaylı incelemesini Teknoblog’da yayınladığımız Huawei Watch GT 3 Pro, daha önce de A101’de özel bir fiyattan satılmıştı. Bu sefer akıllı saatin iki farklı boydaki kasa seçeneğinde de özel fiyat görüyoruz. Huawei Watch Gt3 Pro 43mm Deri Beyaz akıllı saat 5699 TL’lik fiyattan satılıyor. Daha küçük kasa boyutu ve şık beyaz deri kayışıyla özellikle kadınlar için epey gösterişli ve kullanışlı bir akıllı saat. 4899 TL ile tavsiye edilen satış fiyatına göre daha düşük bir noktadan satılan Huawei Watch GT3 Pro 46 mm Kauçuk Akıllı Saat Siyah ise içinde bulunduğumuz yaz günlerini hareketli geçiren, ayrıca dalış sporu da yapanlar için isabetli bir fırsat olarak nitelendirilebilir.

Bir oyun konsolu satın almak isteyen, bir türlü PS5 oyun konsolu yakalayamayanlar için Sony Playstation 5 Digital Sürüm Oyun Konsolu 14849 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. AMD Zen 2 mimarisini temel alan sekiz çekirdekli işlemcisi ve yine AMD’nin RDNA 2 mimarisini temel alan grafik işlemci birimiyle yüksek performans bu oyun konsolunda. Digital Sürüm olduğu için oyunları internet üzerinden indiriyorsunuz. 825 GB’lık yüksek kapasiteli SSD’si ise favori oyunlarınız için yeterli olacaktır.

AirPods satın almayı düşünenler için de iyi bir fırsat mevcut. Apple Airpods 3.Nesil MME73TU/A Bluetooth Kulaklık 2799 TL’ye satılıyor. Tavsiye edilen Türkiye satış fiyatının 3599 TL olduğunu göz önünde bulundurursak, iyi bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Bu kulaklık ile ilgili detayları yayınlamış olduğumuz özel videoda ve inceleme yazısında bulabilirsiniz.

A101 4 Ağustos kataloğu içindeki TV ürünleri

TV satın almayı düşünenler için farklı fırsatlar var. Toshiba 65UL2163DT 65″ Ultra HD Smart TV modeli 8799 TL’ye satılıyor. 3 adet HDMI portu, dahili Wi-Fi, Wireless Display, Smart TV uygulamaları, dahili YouTube ve Netflix, dahili uydu alıcısı gibi özellikler bu üründe yer alıyor.

Çocuk odası veya mutfağa küçük bir TV satın almak isteyenler için de Toshiba 32W2163DT 32″ Uydulu HD Smart TV düşünülebilir. 32 inç ekranlı bu TV’de 2 adet HDMI portu ve dahili uydu alıcısı var. Dahili Wi-Fi ve Wireless Display desteği çocuklarınızın bilgisayarı bu TV’ye bağlamasını kolaylaştıracaktır. Dahili YouTube ve Netflix uygulamalarının da bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Yukarıda listelediğimiz başlıca fırsatlar dışında A101 4 Ağustos Aldın Aldın ürünleri kapsamındaki diğer fırsatları buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER