FırsatlarManşetler

Huawei Watch GT 2 Pro; tarzından ödün vermeyen babalar için uygun seçim

huawei watch gt 2 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Babalar Günü hediye seçenekleri içinde, Huawei tarafından listenin üst sıralarında yer almaya aday ürünlerden biri olarak gösterilen Huawei Watch GT 2 Pro dayanıklı yüzeyi, yüzlerce farklı saat kadranı ve değiştirilebilir kayışları sayesinde, en zorlu koşullarda ve en şık ortamlarda kullanılabiliyor.

Huawei Online Mağaza Babalar Günü alışverişine çıkanlar için birbirinden ilgi çekici fırsatları barındırıyor. Üstelik Babalar Günü için Huawei MatePad Pro hediyeli özel bir yarışma da var. Bu yarışmaya katılmak için anketi doldurmanız ve sonrasında Huawei Topluluğu’nda #teknolojikbaba etiketiyle babanızla yaşadığınız hikayeyi paylaşmanız gerekiyor. Bu arada sayfadaki anketi doldurduğunuzda 50 TL’lik kupon kodu kazanıyorsunuz.

Huawei Watch GT 2 Pro özellikleri

Babalar Günü yaklaşırken, hediye seçenekleri de farklı bir kulvarda birbirleri ile yarışıyor. Huawei’nin bu özel gün için önerisi ise Watch GT 2 Pro. Minimalist tasarımı ve sağlamlığı ile kullanıcıların daha fazlasını keşfetmesi için tasarlanan Huawei Watch GT 2 Pro, dış mekan sporlarında bile çizilmeye karşı dayanıklı safir cam saat kadranına sahip. Saat gövdesi ise hafif ve sağlam titanyumdan üretildi. Böylece değerli babalarımız, en macera dolu gezilerde bile Huawei Watch GT 2 Pro’yu güvenle yanlarına alabilecekler.

HUAWEI WATCH GT 2 PRO SATIN AL2.628 TL2.299 TL

Huawei Watch GT 2 Pro’nun 200’den fazla saat yüzü arasında tarzlarına uygun bir tane seçerek ve isterlerse kayışlarını herhangi bir saat kayışı ile değiştirerek en şık ortamlarda da kullanabiliyorlar. Bir adım daha ileri giderek Huawei Share OneHop Watch Face fonksiyonu ile kullanıcıların fotoğraf galerilerinden görüntüleri aktarmak için Huawei Watch GT 2 Pro’larını akıllı telefonlarına dokundurarak saat yüzünü gerçekten kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

Babanız ister spora yeni başlıyor ister performansını bir sonraki seviyeye taşımak istiyor olsun, Huawei Watch GT 2 Pro, 100’den fazla egzersiz modu sunuyor. Spor modları, güvenliği sağlamak için sesli hatırlatıcılarla ortalama eforu, kalp atış hızını, kandaki oksijen doygunluğunu (Sp02) ve daha birçok parametreyi izliyor. Huawei Watch GT 2 Pro’da, kullanıcısını motive etmek için rehberli bir hizmet sunan 10’dan fazla koşu kursu önceden yüklenmiş olarak geliyor.

Babanız hangi sporu yaparsa yapsın, dış mekan güvenlik rehberi her türlü açık alanla yüzleşmeye hazır olmalarını sağlar. Kullanıcılar gün doğumunu, gün batımını, ay evrelerini, gelgit zamanlarını ve şiddetli hava uyarılarını takip edebilirler. Bu işlevler, özellikle doğa sporlarına meraklı babalarımız için kullanışlı bir deneyim sunuyor.

Watch GT 2 Pro, babanızın saati kolundan hiç çıkarmasına gerek kalmaması için 2 haftaya varan pil ömrü sunuyor. 5 dakikalık hızlı şarj ile 10 saat daha kullanılabilen GT 2 Pro, aynı zamanda telefonların ters şarj özelliğiyle kendi şarj cihazına ihtiyaç duymadan da şarj olabiliyor.

Watch GT 2 Pro babanızın ne kadar oksijen aldığını ölçsün

Kan basıncı ve kalp atım hızının yanı sıra, oksijen satürasyonu, özellikle hastane muayenelerinde yapılan ilk ölçümlerden biri. SpO2, kişinin kan dolaşımındaki oksijen seviyelerini temsil eder.

Sağlık yönetimi senaryolarında akıllı saat, 24 saatlik nabız izleme, dinlenme nabzı izleme, anormal kalp atışı bildirimleri, bilimsel uyku izleme, tüm gün stres izleme ve kan oksijen satürasyonu (SpO2) ölçümünü de destekliyor.

Babanız için profesyonel sağlık takibi

Huawei Watch GT 2 Pro önemli ölçüde geliştirilmiş sağlık izleme yetenekleri sunuyor. Yenilenen Huawei TruSeen 4.0+ nabız izleme teknolojisi, daha doğru okumalar sağlamak için 6’sı 1 arada LED lens ve safir arka cam ile bir araya geliyor. Huawei’nin akıllı saati herhangi bir spor yaparken gerçek zamanlı kalp atış hızı izlemeyi de destekliyor. Böylece gerçek zamanlı kalp atış hızını, egzersiz kalp atış hızını, yüksek kalp atış hızı uyarısını, en yüksek oksijen alımını (VO2 Max), toparlanma süresini ve daha birçok ölçümü kullanıcıya sunuyor.

Huawei Watch GT 2 Pro, 2.628 TL yerine 2.299 TL fiyatı ve vade farksız 4 taksitle ödeme fırsatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Ayrıca Huawei Watch GT 2 Pro satın alan tüketiciler 1 TL karşılığında Huawei Akıllı Tartı 3 veya Huawei Band 4 Pro ürünlerden bir tanesine sahip olabiliyor.

HUAWEI WATCH GT 2 PRO SATIN AL2.628 TL2.299 TL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER